Sort Navigation Links voor Magento

Zelf bepalen welke modules en tabbladen er wel en niet getoond worden in uw dashboard? Onze extensie Sort account navigation links maakt dat mogelijk. Handig als u door de vele modules en plugins het overzicht dreigt kwijt te raken. U brengt zelf eenvoudig een volgorde in de modules aan.

Wat is sort navigation links:

Een frustratie die vrijwel iedereen met een Magento-e-commerce platform zal herkennen: de vele modules en links in verschillende tabbladen van het dashboard zijn alles behalve logisch gerubriceerd. En wilt u daar iets aan veranderen, dan moet u daarvoor aankloppen bij de developer van uw e-commerce platform. Dat hoeft niet meer. Met de Sort account navigation links die PROUD NEXT ontwikkelde om dit probleem te verhelpen, richt u zelf uw dashboard in. Zet zelf modules aan en uit en rangschik de tabs in een volgorde die voor u prettig is. De extensie is volledig dynamisch; wordt er in de toekomst een module of plugin toegevoegd, dan kunt u deze automatisch ook naar eigen voorkeur indelen.

Voor wie is Sort navigation links:

Voor iedereen. De behoefte aan deze extensie is zo groot dat wij deze in elk geval standaard implementeren bij elke e-commerce platform die we ontwikkelen.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!