Zelf bepalen welke modules en tabbladen er wel en niet getoond worden in uw dashboard? Onze extensie Sort account navigation links maakt dat mogelijk. Handig als u door de vele modules en plugins het overzicht dreigt kwijt te raken. U brengt zelf eenvoudig een volgorde in de modules aan.

Sort Navigation links

Wat is sort navigation links:

Een frustratie die vrijwel iedereen met een Magento-e-commerce platform zal herkennen: de vele modules en links in verschillende tabbladen van het dashboard zijn alles behalve logisch gerubriceerd. En wilt u daar iets aan veranderen, dan moet u daarvoor aankloppen bij de developer van uw e-commerce platform. Dat hoeft niet meer. Met de Sort account navigation links die RIFF ontwikkelde om dit probleem te verhelpen, richt u zelf uw dashboard in. Zet zelf modules aan en uit en rangschik de tabs in een volgorde die voor u prettig is. De extensie is volledig dynamisch; wordt er in de toekomst een module of plugin toegevoegd, dan kunt u deze automatisch ook naar eigen voorkeur indelen.

Een bak koffie, wat informatie of een voorstel aanvragen?

Neem dan snel contact op!Voor wie is Sort navigation links:

Voor iedereen. De behoefte aan deze extensie is zo groot dat wij deze in elk geval standaard implementeren bij elke e-commerce platform die we ontwikkelen.