MAGENTO B2B
LAAT E-COMMERCE JE KLANTRELATIE VERBETEREN EN JE OMZET VERHOGEN

Magento 2 ook voor een business-to-businessplatform gebruiken? Jazeker, juist! Magento werd in 2017 nog uitgeroepen door Internet Retailer tot het grootste e-commerceplatform voor business-to-business. Proud Nerds is het daar volledig mee eens. Met een B2B e-commerce platform geef je je klanten of dealers meer bestelgemak en heb je naar het verwerken van orders geen omkijken.

 

Douwe Egberts

Laat je inspireren

B2B-WEBSHOP = EFFECTIEVE BUSINESS

Een B2B-e-commerce platform verantwoordelijk maken voor cross-selling en up-selling zorgt voor ‘minder vertegenwoordigers op de weg’. Dat levert de buitendienst een flinke tijdbesparing op. Tijd die zij kunnen besteden aan effectievere vormen van persoonlijk contact met de klant. Bekijk het ook vanuit het perspectief van je klant: een online shop is 24/7 geopend om rustig rond te kijken op het moment dat het hem of haar past. Ook afbeeldingen en specificaties bekijken, en direct bestellen uit de catalogus – zonder artikelnummer – maakt online bestellen veel eenvoudiger.

Proud Nerds Magento

VOORDELEN MAGENTO VOOR DE B2B-WEBSHOP

 

  • Makkelijk je naamsbekendheid vergroten door de verhoogde vindbaarheid
  • Mogelijkheid om offertes aan te vragen en flexible kortingen te geven
  • Hanteer klantspecifieke of verberg prijzen
  • Mogelijkheden tot up-selling- en cross-selling
  • Beheer zelf je webshop door de makkelijke Magento back-end
  • Rechten toekennen per gebruiker
  • Stimuleren van herhaalaankopen op basis van historie
  • Koppeling met verschillende ERP-systemen mogelijk
  • ‘Mobile first’ is mogelijk door het responsive design
  • Laat klanten op krediet bestellen of verstuur een factuur
Magento B2b

MAGENTO B2b FAQ

WAAROM MAGENTO 2 VOOR DE B2B-SHOP?

Wij van Proud Nerds werken ook voor de realisatie van een B2B-webshop graag met Magento en dan bij voorkeur Magento 2. Omdat Magento 2 staat voor echte B2B-oplossingen. In tegenstelling tot een B2C-webshop ontvangt een B2B-webwinkel voornamelijk bestaande klanten. Klanten die je vaak wilt terug zien en die je het dus zo gemakkelijk mogelijk wilt maken.

MAGENTO 2 COMMERCE VOOR B2B

Magento 2 is er in de gratis versie ‘Magento Open Source’ (voorheen bekend als Magento Community) en in de betaalde versie ‘Magento Commerce’ (voorheen Magento Enterprise). Voor de B2B-webwinkel is de business-to-business module van Magento 2 Commerce interessant. Het heeft veel extra functionaliteiten ten opzichte van het basisplatform. Zo kun je zakelijke klanten laten inloggen in een mijn-omgeving met geïntegreerde B2B-functionaliteiten.

Magento B2b Oplossingen Voor Uw Organisatie
badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!