Magento PWA

"De ultieme mobiele shopping
ervaring"

23%

Meer online verkopen

Commerce

Cijfers

45%

Meer online bezoeken

Mooie stijging

63%

Mobiele bezoekers

Mobiel telt mee

Magento PWA specialist

Magento introduceert al enige tijd de Magento PWA-studio. Het moet ons een reeks hulpprogramma's bieden die u kunt gebruiken om online winkels te bouwen die zich als apps gedragen. Waarom groeit PWA in populariteit? Zal het binnenkort het Magento 2-landschap domineren? En waar kunt u meer leren over de Magento PWA's? 

PWA staat voor Progressive Web Application waar oorspronkelijk in 2015 door Google over werd gesproken. Een PWA is in wezen een website die eruit kan zien en aanvoelt als een mobiele app op een smartphone, tablet die via internet wordt geleverd. Het zorgt voor een app-achtige ervaring zoals meldingen, offline gebruik.
Samen met deze trend wordt Magento 2 een Progressive Web Application-platform. Magento heeft de PWA Studio aangekondigd, een reeks tools die wordt gebruikt voor het ontwikkelen en onderhouden van een PWA-storefront bovenop Magento 2.

In zijn kern wordt Magento PWA Studio naar verwachting het volgende grote ding voor het mobiele web.
In plaats van afzonderlijke websites en apps op iOS, Android, maakt PWA het mogelijk om een ​​app-pictogram te maken, net als een snelkoppeling naar de website op het apparaat van de gebruiker. PWA is nog steeds slechts een website, maar het kan native-app-achtige prestaties en de voordelen van mobiele gebruikerservaring brengen.
In vergelijking met een klassiek App Store-model voegt de native app voor het grootste deel duplicatie van ontwikkelingsinspanningen over platforms toe – websites en apps. Het geeft bedrijven ook moeite om gebruikers aan te trekken en te behouden, zelfs voor degenen die tienduizenden dollars investeren om de applicaties te ontwikkelen en promoten. Daarnaast bestaat nog een belangrijk obstakel: zowel mobiele apps als responsief internet kunnen niet goed worden omgezet. Als gevolg hiervan hebben online winkels een nieuwe oplossing nodig om dergelijke obstakels efficiënter aan te pakken.

  • Je kunt PWA bovenop Magento 2 bouwen met alle voordelen die een PWA geweldig maken ten opzichte van traditionele webwinkels:
    Snelle laadtijd (de prestaties vormen de sleutel tot PWA Studio.) Uit gegevens blijkt dat 53% van de bezoeken wordt verlaten als een mobiele site meer dan 3 seconden nodig heeft om te laden)
  • Toegankelijkheid ongeacht netwerkomstandigheden
  • Offline modus

Het zijn de voordelen voor zowel ontwikkelaars als klanten. In essentie stelt PWA Studio u in staat om het aankooptraject van online klanten eenvoudiger en sneller te maken. De gebruiker kan de website als een app gebruiken door simpelweg de website aan het startscherm toe te voegen. Als dat niet het geval is, kan de gebruiker via de browser nog steeds terugkeren naar de website. De websites blijven doorzoekbaar door zoekmachines.
Vanuit het oogpunt van een ontwikkelaar is PWA Studio een nieuwe front-endarchitectuur waarmee je PWA bovenop Magento kunt bouwen en alle kanalen kunt beheren via één codebasis, één implementatie en één app. Het bevat een nieuw PWA-geoptimaliseerd referentiethema, genaamd “Venia”.

PWA Studio maakt gebruik van moderne browserfuncties, zoals servicemedewerkers (een servicemedewerker is een script dat uw browser op de achtergrond gebruikt en die verantwoordelijk zijn voor het ophalen van meldingen, cachemateriaal en winkeldata) en een webapp manifest (gecentraliseerde plaats om winkel meta-informatie over uw winkel). PWA studio vereist ook GraphQL, dat deel uitmaakt van de ontwikkelversie van Magento 2.3. Rekening houdend met het huidige pakket met tools dat PWA Studio biedt, zal het nieuwe functies bieden zoals pushmeldingen, volledig schermmodus, offlinemodus, beveiligde betalingen enz.

Magento pwa specialist Proud NErds

Maak een afspraak en reis mee

Wij plannen graag een FULL EXPERIENCE in voor jullie e-Commerce journey

Bekijk wat van onze cases

Wij laten graag zien waar we ontzettend goed in zijn.