Front-end Developer bij RIFF Digital Commerce

Was jij als kind al gefascineerd door computers en technologie? Is programmeren voor jou zowel jouw hobby als jouw werk? En wil jij als Front-end Developer uitgedaagd worden door grote doorlopende projecten en visueel complexe ‘custom-made’ designs toegespitst op de doelgroep van jouw klanten? Dan is RIFF de plek voor jou!

Wie zijn wij?

RIFF Digital Commerce, voorheen bekend onder de naam Jaagers, is een gedreven en snel groeiende e-commerce speler in Nijmegen. In 2011 opgericht door twee broers die als kind al niets liever deden dan ‘computeren’ op de Commodore 64 zijn we inmiddels uitgegroeid tot een professionele club. Met meer dan 25 professionals nemen we het gehele design en development proces van Magento platformen uit handen. En dat doen we goed. Zo wonnen we in 2016 de Magento Innovation Award en werden we uitgeroepen voor de FD Gazelle Award. Ook hebben we nu al twee jaar op rij een plek gewonnen in de Deloitte Technology Fast 50.

RIFF groeit hard, zowel binnen onze eigen landsgrenzen als ver daarbuiten. We bieden samen met onze zusterbedrijven dan ook een compleet pakket aan onze klanten. Van bouwen en onderhouden tot slimme online marketing en engagement management.

Wat ga jij doen?

Als Front-end Developer ben je samen met jouw klantteam verantwoordelijk voor het design en ontwikkelen van e-commerce platformen. Jij bent binnen het team verantwoordelijk voor het implementeren van UI en UX binnen een webapplicatie. Hierbij hou je onder andere rekening met cross-browser en cross-device compatibility, performance, accessibility en usability. Dit doe je voor verschillende klanten, met diverse producten en daarmee ook uiteenlopende doelgroepen. Elk project is anders en een standaard format is er dus niet. Volop ruimte dus om jouw creativiteit en expertise de vrije loop te laten.

Jouw takenpakket:

– Visueel uitdagende ‘customized’ webshop designs implementeren;
– Werken voor klanten met serieuze budgetten;
– Werken aan (met Magento2) webapplicaties;
– Implementeren van client side scripts;
– Scrums draaien met jouw team: pokersessies, sprintplanning, refinements;
– Sparren met enorm enthousiaste en ambitieuze designers / UX’ers;
– Sparren met ervaren developers en designers aan klantzijde;
– De kans om nationale en internationale evenementen te bezoeken;
– Meedenken over nieuwe innovatieve tools en methodieken;
– Zorgen dat RIFF als winnaar uit de bus komt bij de Hackatons!

Wie ben jij?

– Jij hebt ervaring met front-end development en UX / UI;
– Jij hebt een esthetisch gevoel voor user experience;
– Jij hebt de ambitie om de beste Front-ender van Nederland te worden;
– Jij hebt een MBO / HBO opleiding afgerond.

Wat bieden wij?

Om voorop te blijven lopen investeren wij doorlopend in de ontwikkeling van onze medewerkers. Zo stimuleren we onze werknemers om te investeren in hun eigen kennisontwikkeling. We dagen je dan ook altijd uit om het beste uit jezelf te halen. Onderstaand enkele voorbeelden op een rij van de mogelijkheden die wij jou bieden:

– Mogelijkheden om naar relevante (inter)nationale events te gaan;
– Free code Friday en externe hackatons;
– Huiskamersessies om innovatie te delen;
– Trainingen: bv. progressieve web apps (PWA) bij Google;
– Interne groeipaden;
– Mogelijkheden voor opleiding;
– Tafelvoetbal competities;
– Lan party’s;
– Jaarlijkse skitrip;
– Legendarische borrels en etentjes;
– Snack Friday!

Interesse?

We scoren een 8,5 als leuk bedrijf om voor te werken en een dikke 9 als bedrijf waar je trots op bent om voor te werken. En dat is dan weer niet zo verrassend, want een potje tafelvoetballen in de pauze met like-minded collega’s willen we allemaal wel, of niet? Stuur dan jouw motivatie en CV naar working@riffonline.com t.a.v. Rosa Mannaerts, Corporate Recruiter.