Corporate Recruiter (40 uur)

Je werkdag:

Je haalt je eerste kop thee en gaat meteen aan de slag. Er staan namelijk 7 vacatures open! Je hebt een intake met de manager E-commerce van Tribal omdat zij een extra senior SEO Consultant nodig heeft. Voldoende input om het functie- en wervingsprofiel te (laten) schrijven? Okay, dan verder met het sourcen van PHP Developers voor Jaagers. Je benadert de juiste kandidaten op een persoonlijke, originele manier. En je hebt een slimme online marketingstrategie bedacht om de vacature onder de aandacht te brengen op de juiste kanalen. Je spart met een social media specialist over die pilot op Instagram. Tijdens de lunch speel je een potje Fifa (pool, tafeltennis of -voetbal) en discussieer je met je collega’s over de laatste ontwikkelingen. Daarna werk je verder aan het plan van aanpak voor de ‘Werken bij…’-website. ‘s Middags volg je nog een webinar over employer branding ter inspiratie van je eigen presentatie. En voordat je naar huis gaat, plan je die kandidaat voor een kennismakingsgesprek met de manager van The Webcare Company.

Magento enterprise

Wie ben jij?

Je vindt het koppelen van de juiste mensen op de juiste plek meer hobby dan werk. Je bruist van de ideeën om deze nieuwe functie inhoud te geven. Je bent in staat om het huidige recruitment naar een hoger level te tillen, ook in tools en processen. Je werkt zelfstandig maar schakelt -graag- intensief met collega’s van MT & HR.

Functie-eisen

  • > Afgeronde HBO/WO opleiding.
  • > Minimaal 2 jaar relevante werkervaring bij voorkeur aan bureauzijde.
  • > Je bent gewend om met recruitment tools te werken.
  • > Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • > Flexibel in werken op verschillende locaties, standplaats bepaal je zelf.
  • > Sterk inlevingsvermogen, resultaatgericht, zelfstandig en professioneel.

 

Zijn wij een match?

TWC Holding biedt je niet alleen een uitdagende functie, maar ook prima arbeidsvoorwaarden. We investeren continu in de kennis, opleiding en loopbaantrajecten van onze medewerkers. We dagen jou uit om het beste uit jezelf te halen. Wil jij bij ons werken als Corporate Recruiter en ervoor zorgen dat er fantastische instroom aan nieuwe collega’s komt? Stuur dan jouw motivatie met curriculum vitae naar sollicitatie@tribal.nl. t.a.v. Jeannette Franken-Trienen, HR Directeur van TWC Holding.

De organisatie

Je gaat werken voor een groep van 3 bedrijven die sinds januari 2017 samenwerken. Voorlopig staan wij bekend als TWC Holding…

  • > Jaagers, gevestigd in Nijmegen, Brengt e-commerce platformen naar een hoger level óf bouwt e-commerce platformen op hoog niveau. Dit doen wij met een team van 25+ Solutions Managers en PHP Developers.
  • > Tribal, gevestigd in ’s-Hertogenbosch, Heeft alles in huis om bedrijven online te laten groeien. Met 60+ specialisten op het gebied van SEO, SEA, Content en CRO spelen we slim in op de verschillende fases van de customer journey.
  • > The Webcare Company, gevestigd in Amsterdam, ondersteunt met 80+ professionals multinationals in het afhandelen van klantcontact via social media. Uiteraard ontbreken advies, trainingen, implementaties en datagedreven inzichten niet.

Zo bieden wij een uitdagende werkomgeving voor onze online professionals. Een warme werkomgeving waar innovatief werken voor de mooiste opdrachtgevers centraal staat. Onderling is er een open sfeer van samenwerken en kennis delen. Als we onze bescheidenheid even laten varen… we zijn het leukste online bedrijf in Nederland!