Solution Manager / Product owner

Wat je in de kroeg vertelt over jouw baan als Solution manager / Product owner:

“Zonder jou geen RIFF. Je bent de duizendpoot, de fixer, de uitbeelding van de ‘Can Do’ mentaliteit. De klanten houden maximaal van je! Je humor, tomeloze inzet, overzicht en creativiteit brengen RIFF naar de next level in E-commerce!”

Magento enterprise

Hoe wij de functie omschrijven

Als Solution Manager / Product owner maak je van elke klantreis een feestje! Je vertaalt de business-strategie van onze opdrachtgevers in duidelijke eisen voor e-commerce oplossingen. Je adviseert de klant omtrent de optimalisatie van zijn processen en de wijze waarop RIFF hier een bijdrage in kan leveren. Vanaf het eerste contact tot na de oplevering ben je het directe aanspreekpunt. En je blijft voor die opdrachtgever zoeken naar nieuwe strategische kansen. Eigenlijk ben je een gedelegeerd product owner voor de klant.

Als Solution Manager heb je zowel intern als extern een grote verantwoordelijkheid bij realisatie van onze e-Commerce oplossingen. Je bakent maatwerk af en inventariseert projectelementen zoals conversies, ERP/EHP koppelingen, APP ontwikkelingen i.c.m. integratie van de verschillen het e-commerce platforms door het opstellen van epics en userstories.

Je stelt sprintplanningen op en draagt er vervolgens zorg voor dat dit plan op tijd en naar tevredenheid van de klant wordt uitgevoerd. Hierbij kun je terugvallen op een team van specialisten bij RIFF voor de ontwikkeling van onder andere maatwerksoftware, Apps, conversie-applicaties en e-Commerce.

Je geeft trainingen en begeleidt gebruikers bij de ingebruikname van onze software en bent alert op upsell mogelijkheden.

Creatief meedenken met mogelijkheden is juist waarom onze relaties voor RIFF gekozen hebben. Jouw creatieve inbreng is een must. Deze creativiteit hebben we tevens nodig voor onze “free-code friday’s”. Gezamenlijk met collega’s ga je opzoek naar leuke initiatieven om vervolgens een proof-of-concept uit te werken.

Als Solution Manager ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor onze opdrachtgever. Je bent de spil in het behalen van het optimale resultaat voor de klant en RIFF!

Wij zoeken

Een enthousiaste hands-on Solution Manager / Product owner, die ruime ervaring heeft met het vertalen van de vraag van de klant naar slimme oplossingen (e-Commerce, Apps en automatisering) en tevens de taal van de ontwikkelaars spreekt. Je bent gedreven, communicatief vaardig, je werkt nauwkeurig en zelfstandig. Je hebt de ambitie om je eigen ideeën en visie te ontwikkelen en uit te dragen.

Bij voorkeur heb je een bestuurskundige of technisch bedrijfskundige achtergrond op HBO/WO niveau, 5 tot 10 jaar werkervaring én ervaring in het implementeren van e-commerce oplossingen

Je woont binnen een straal van 50 kilometer van Nijmegen

Wij bieden jou

RIFF staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gedrevenheid maar zeker ook voor een grote dosis aan plezier. Wij bieden jou een zelfstandige functie waarbij je mee kan denken over de strategie.

Een rol als volwaardig sparringpartner bij een bedrijf waarbij eigen inbreng en initiatief wordt gewaardeerd én gestimuleerd

Tevens bieden wij

  • – Geld
  • – laptop en natuurlijk een telefoon met de laatste technieken.
  • – Ruime groeimogelijkheden binnen je functie
  • – Sterke tafelvoetbalcompetitie, Free code Friday’s, huiskamersessies om innovatie te delen, LAN parties, legendarische borrels en etentjes, mooie feestjes en events, etc.