Meet Magento 27 en 28 Mei

Op 27 en 28 mei is het weer zover: Meet Magento Nederland. De zevende editie zal ook dit jaar plaatsvinden in de Media Plaza in Jaarbeurs Utrecht. In deze blogpost vind je meer informatie over de verschillende dagen, Early Bird-tickets en de Call for Speakers!

Dag 1

Wegens het grote succes van vorig jaar is besloten om ook dit jaar meer mensen kennis te laten maken met Magento tijdens de Leadsdag. Op deze dag kunnen ondernemers die over Magento nadenken of zich aan het oriënteren zijn op een platform kennis maken met Magento. Met een interessant programma en veel professionals op de beursvloer de ideale kans om een keus te kunnen maken voor een e-commerce platform. Ben jij of ken jij iemand die aan het twijfelen is tussen Magento en een ander e-commerce platform, of heb je nog een laatste zetje nodig om je keus te kunnen maken? Dan is dag 1 speciaal voor jou!

Party

Aan het einde van de eerste beursdag zal een groot feest plaatsvinden in het centrum van Utrecht, voor alle bezoekers en deelnemers aan Meet Magento 2015. Met een toegangsticket voor één van beide dagen ben jij van harte welkom. Hou de website in de gaten voor meer informatie over de locatie.

Dag 2

Deze dag richt zich op e-commerce platformeigenaren en biedt iedereen de gelegenheid om interessante presentaties bij te wonen, te netwerken en op zoek te gaan naar mogelijkheden om je e-commerce platform nog beter te maken. Met zowel industry-als solution partners staan er altijd professionals tot je beschikking die jouw vragen kunnen beantwoorden. Net als vorig jaar zal ook deze dag verschillende programma’s hebben, gericht op verschillende onderwerpen. Voor ieder wat wils!

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!