Mempay en PROUD NEXT bouwen subscription module voor Magento en WordPress

Een mooi stukje over PROUD NEXT in Emerce.

Medio juli hebben PROUD NEXT, specialist in Magento apps en e-commerce platforms, en Mempay, subscription commerce specialist, besloten de handen in een te slaan ten behoeve van de Magento en WordPress / WooCommerce module voor subscription. De nieuwe e-commerce module maakt het voor bedrijven mogelijk om op eenvoudige wijze abonnementsvormen binnen de Magento en WordPress omgeving aan te maken en te beheren.

Subscription commerce

Subscription commerce is een trend in Nederland, waar het zich in de Verenigde Staten al heeft bewezen. Het verkopen van online abonnementen op fysieke producten leent zich dan ook voor meerdere assortimenten. Onder andere de food-industrie speelt al langer in op deze behoefte. Zo biedt HelloFresh elke week een voedselbox voor een vast bedrag per maand. Naast voeding hebben ook aanbieders van luiers, scheermesjes, cosmetica en fashion hun weg gevonden naar het subscription model.

Het opzetten van een subscription business blijkt tot op heden zowel technisch als financieel een behoorlijke uitdaging. Mempay biedt webwinkels de mogelijkheid om deze vorm van klantbehoud effectief toe te passen door subscription toegankelijk te maken met de Magento en WordPress / WooCommerce module.

Partnership

Het was voor Mempay al snel duidelijk dat PROUD NEXT een goede partner zou zijn voor de ontwikkeling van haar modules. Een sterk functioneel ontwerp heeft ervoor gezorgd dat het partnership dan ook vlot van start is gegaan, met ambitieuze doelstellingen.

Mempay heeft alle vertrouwen in een goede en vruchtbare samenwerking met PROUD NEXT, welke tevens zal fungeren als implementatiepartner voor haar opdrachtgevers. Beide partijen hebben de ambitie subscription commerce groot in te zetten in Nederland. De implementatie van de e-commerce module staat al gepland voor vijf aanbieders. De uitrol van de Magento en WordPress module staan gepland voor augustus 2015.

Over Mempay

Mempay biedt alles voor subscription onder één dak. Het vergemakkelijken van het subscription model en het ontzorgen van opdrachtgevers is de missie van Mempay.  Zij zijn dan ook de juiste partner van betaling tot klantenservice en van debiteurenbeheer tot abonnementen.

Over PROUD NEXT

PROUD NEXT is de internet specialist uit Nijmegen met veel kennis van Magento e-commerce platforms, app ontwikkelingen en IT oplossingen. PROUD NEXT is een Silver Solution Partner van Magento en biedt haar opdrachtgevers en partners oplossingen op maat.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!