Mobiele website laten maken

Wilt u een mobiele website laten maken? Waarschijnlijk is uw website prima geschikt voor de traditionele computergebruikers, maar weet u dat tegenwoordig 80% van de smartphones en tablets gebruikt worden om websites mee te bekijken? Dit zijn ruim 6 miljoen internetgebruikers en dat terwijl veel websites niet geschikt zijn voor de kleinere beeldschermen van smartphones en tablets.

Daarom kan het verstandig zijn om een aparte website voor smartphones en tablets te maken, wat ook wel een mobiele website genoemd wordt. Mobiele gebruikers komen dan bij het bezoeken van uw website dan automatisch uit op een beknopte mobiele versie van uw website.

Meer bezoekers met een mobiele website

Door de mobiele website specifiek op mobiele gebruikers af te stemmen kunt u een beter bereik en gebruiksvriendelijkheid bij uw potentiële klanten bereiken. Daarnaast is de inhoud aangepast, omdat de mobiele gebruik vaak om andere functionaliteiten vragen. Zo willen mobiele gebruikers bijvoorbeeld snel uw adres en route vinden en direct een bel-knop kunnen gebruiken.

Alle mobiele websites die wij bouwen ontwerpen we volledig naar de huidige huisstijl van uw website. Hierdoor zal uw mobiele website altijd herkenbaar blijven.

Vandaag uw mobiele website laten maken

Zou u uw mobiele website willen laten maken door de beste webdesigners van Nederland? Neem dan vandaag nog contact op met de specialisten van RIFF en wij helpen u graag verder met uw mobiele website. Dus wacht niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan.