De grote verhuizing

Het weekend van 21 maart was het dan zover, PROUD NEXT ging verhuizen naar een nieuw kantoor…welgeteld op 50 meter afstand van het oude kantoor. In de afgelopen 4 jaar heeft PROUD NEXT een snelle en stabiele groei doorgemaakt. Hierdoor werd het wel erg gezellig op onze oude kantoor en was het zo nu en dan passen en meten met alle medewerkers. Onze nieuwe locatie is ruim drie keer zo groot en biedt ons de mogelijkheden om verder te groeien en om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Na een paar uur voorbereiding op vrijdagmiddag, kwamen zaterdagochtend al vroeg de zware jongens om alle buro’s, kasten en pc’s te verhuizen naar de nieuwe locatie.

Veel van onze medewerkers waren benieuwd naar het nieuwe kantoor en maakten gelijk gebruik van de gelegenheid om even langs te komen en de nieuwe bureaus en stoelen te testen. Maar vooral werd er gewerkt om er weer een eigen plek van te maken. Na een dag hard werken waren alle pc’s en servers weer aangesloten en wisten we zeker dat we maandag gewoon aan de slag konden gaan voor onze klanten en relaties.

Graag nodigen we u uit voor een kop koffie of thee en om ons nieuwe kantoor te bekijken.

Deze dagen zullen er nog wat kleine aanpassingen gedaan worden maar dat staat de opening van 22 Mei niet in de weg

 

 

 

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!