De nieuwe generatie is daadwerkelijk de toekomst!

Waar menig bedrijf zich laat inspireren door andere bedrijven of de bekende succesverhalen, durfde PROUD NEXT het aan om het over een totaal andere boeg te gooien. Op vrijdag, 8 juli, werden 6 tieners uitgenodigd voor een uitdagende sparsessie met betrekking tot e-commerce oplossingen. Hierbij werden Robin van den Bosch en Michiel Koopman, beide eigenaar van PROUD NEXT, aangenaam verrast door het enthousiasme van de kids.

De 11- tot en met 16 jarigen lieten hun licht schijnen op verschillende zaken als applicatie gebruik, video content en oplossingen omtrent online shoppen. Naar aanleiding van een aantal opgestelde stellingen begonnen de “Young Professionals” te discussiëren met elkaar. Het geen-blad-voor-de-mond-nemen in combinatie met het enthousiasme zorgde voor een aantal eye-openers voor het team van PROUD NEXT.

De nieuwe inzichten zijn met de klanten van PROUD NEXT besproken en zeer enthousiast ontvangen. Van kleine aanpassingen in het koppelen met social media acounts tot echt nieuwe ideeën voor een online modemerk. Deze sessie toont PROUD NEXT aan dat de nieuwe generatie online consumenten weer anders denkt dan de generatie die de design en development verzorgt. PROUD NEXT heeft dan ook besloten dat dit geen eenmalig event is maar vorm krijgt in een structurele ‘Young Advisory Board’ waar de klanten van PROUD NEXT hun stellingen en ideeën periodiek kunnen toetsen.

 

 

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!