Nopcommerce.
Onze expertise in huis

OOK VOOR NOPCOMMERCE KAN U TERECHT BIJ DE SPECIALIST. PROUD NEXT IS VOORZIEN VAN EIGEN ASP .NET PROGRAMMEURS IN COMBINATIE MET KENNIS EN INZICHT. WIJ HELPEN U GRAAG VERDER.

FULL STACK PARTNER EN NOPCOMMERCE SPECIALIST

nopCommerce is een veilig, schaalbaar en uitbreidbaar e-commerce platform. Het heeft beheertools om een storefront, klanten, verlanglijstjes, kortingen en coupons te beheren.

Daarnaast het heeft ook flexibele fiscale en meertalige ondersteuning, evenals ondersteuning voor de meest populaire betaalmodules: Authorize.net, PayPal, Google Checkout, en nog veel meer.

Wij hebben veel energie gestoken om ervoor te zorgen dat nopCommerce geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Vanaf vriendelijke URL’s naar gestructureerde content en producten.

nopCommerce biedt ongekende flexibiliteit en controle

Full Experience In Commerce

NopCommerce was een finalist in de 2010 en 2011 Packt Open Source E-Commerce Award.

nopCommerce is daarnaast de hoogst gewaardeerde en ook in de top 5 van meest gedownloade applicaties van Microsoft Web Platform Installer. Het is ook de 9e meest gedownloade toepassing van Codeplex.

nopCommerce heeft een schat aan functies en mogelijkheden ontwikkeld om een online winkel te cre?ren. Deze pagina biedt u een kort overzicht van de functies en mogelijkheden!

Gold Partner Black
badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!