Concurrentieanalyse

Een concurrentieanalyse voor uw onderneming biedt vele voordelen. Hierdoor kent u de sterke én zwakke punten van uw concurrenten en kunt u hier op inspelen. De concurrentieanalyse opent nieuwe deuren en vertelt u waar mogelijke valkuilen liggen.

CONCURRENTIE ANALYSE MET RIFF

Concurrentie Analyse

Omdat u dagelijks hard aan het werk bent voor uw huidige klanten en steeds op zoek bent naar vernieuwing is de kans groot dat u het overzicht van uw positie op de markt verliest. Een concurrentieanalyse biedt dan uitkomst.

We gaan inschalen waar u staat ten opzichte van uw concurrenten en stellen een compleet rapport op met daarin kansen en verbeterpunten voor uw website of onderneming. Met onze concurrentieanalyse beschikt u over nieuwe informatie en krijgt u frisse wind in de zeilen waardoor uw onderneming een positieve stimulans zal krijgen.

Content

 De kwaliteit van de content is één van de belangrijkste onderdelen van de concurrentie analyse.

Engagement

Voor het berekenen van het engagement (de betrokkenheid van de doelgroep) maken we gebruik van berekeningen die zijn gebaseerd op de IPM+ score (interaction per mille).

Activiteit

We meten de activiteit van de gebruikers op verschillende pagina’s

Concurrentie analyse rapportage

Aan de hand van de concurrentieanalyse stellen we een uitgebreide rapportage op waarmee u aan de slag kunt. Met dit stappenplan gaan we een aantal verbeterpunten doorvoeren die we na verloop van tijd ook weer analyseren en optimaliseren. Ook onderzoeken we waar eventuele valkuilen zich bevinden en wat de nieuwste trends zijn binnen de markt.

Heeft u interesse in een overzichtelijke en eerlijke analyse van uw onderneming, website of van de branche waarin u werkt? Laat dan uw gegevens achter of neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor uw onderneming.