Conversie optimalisatie

CONVERSIE-OPTIMALISATIE IS ZEER BELANGRIJK ALS U PRODUCTEN OF DIENSTEN WILT VERKOPEN VIA HET INTERNET. BEZOEKERS OP UW PAGINA KRIJGEN IS STAP ÉÉN, HET LOGISCHE VERVOLG IS OM VAN BEZOEKERS OOK KLÁNTEN TE MAKEN.

De bedoeling van conversie-optimalisatie is om bezoekers van uw pagina over te laten gaan tot actie en hen hiertoe aan te sporen. Dat is uiteindelijk wat u als ondernemer wilt.

Het liefst ziet u dat de bezoeker zijn gegevens achterlaat of overgaat tot het aanschaffen van een product.

Het doel van uw website is in de regel informatief of commercieel. Maar het gaat er vooral om dat u uw bezoeker (ongemerkt) kunt aansporen tot het aanvragen van informatie of het doen van een aankoop.

Om dit doel te bereiken dient u de website zó in te delen dat de producten of diensten zichzelf ‘verkopen’. De pagina moet een hoge conversie-waarde hebben en om dit te realiseren is een conversie-optimalisatie een zeer nuttig instrument.

Nadat uw website een conversie-optimalisatie heeft ondergaan is het mogelijk dat uw omzet een flinke boost krijgt. Dit zal direct, of na verloop van tijd, zichtbaar zijn. De resultaten zijn erg afhankelijk van de huidige conversie-waarde van de website. Het doel is om van bezoekers klanten te maken en langs deze weg kunt u uw doel bereiken. Wilt u een conversie-optimalisatie voor uw webwinkel of website? Laat dan uw gegevens achter of informeer naar de mogelijkheden.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!