Onze marktanalyse opent nieuwe deuren en laat een frisse wind door uw onderneming waaien. We onderzoeken de markt waarin u onderneemt en gaan op zoek naar kansen, trends en gevaren. De resultaten van dit onderzoek geven we weer in een analytisch rapport.

86 %

Van Nederland is dagelijks online

66 %

Gebruikt dagelijks social media

4,2 Miljoen

Online bestellingen in 2013

120 klanten

Gebruiken onze analyses

De Marktanalyse van RIFF geeft u inzicht in de markt!

dozonmagento
Dozonapple
wm01
wm02
wm03
wm05
wm06
wm04
philly

Onze marktanalyses

Wat kunt u van ons verwachten? We starten met een onderzoek en analyseren de markt waarin uw onderneming zich bevindt. Hierover gaan we statistische feiten ophalen en zoeken aan de hand van enkele kernvragen die u voor ons bepaald hebt.

Uiteraard bent u benieuwd naar nieuwe ontwikkelingen, trends, koopgedrag van de klant of simpelweg naar een nieuw overzicht van de ontwikkelingen binnen de huidige markt. U wilt zien hoe het ervoor staat, logisch.

Vervolg op onze marktanalyse.

Vervolgens gaan we de opgehaalde gegevens analyseren, waarbij we voornamelijk kijken naar de interne omgeving. Deze is namelijk direct aan te passen.

Ook de directe externe omgeving van belang omdat deze veel invloed heeft op uw onderneming en het businessplan. Om een goed en effectief resultaat te behalen is het van belang om flink de diepte in te gaan, details betekenen vaak het verschil.

Marketing mix.

Ook laten we een marketing mix op de onderneming los. Uiteindelijk is het voor u van belang dat wij met aanbevelingen en conclusies komen. Hierbij gaan wij uit van de vier P’s: Prijs, Product, Personeel en Partners.

Hier gaat u uiteindelijk de meest tastbare informatie terugvinden. Alles krijgt aangeboden in een gebundelde documentatie. Daarnaast lichten wij onze bevindingen graag mondeling toe. Heeft u interesse in onze expertise en wilt u graag een marktanalyse op uw onderneming loslaten, laat dan uw gegevens achter of neem contact met ons op.

Laat uw marktanalyse door RIFF uitvoeren Contact over Marktanalyse