Zoekmachine optimalisatie wordt elke dag belangrijker (ook wel Search Engine Optimization, kortweg SEO genoemd). Steeds meer bedrijven verplaatsen hun marketingactiviteiten naar het web en de concurrentie is moordend. Om genoeg bezoekers op de website te krijgen is het belangrijk om gevonden te worden. De snelste manier om dit te realiseren is door middel van zoekmachine optimalisatie binnen Google.

Daarbij is het belangrijk dat uw website op de eerste pagina gevonden wordt. Mensen kijken vaak niet verder dan dat hun neus lang is en beperken zich in de meeste gevallen tot de eerste pagina van een zoekmachine. Met andere woorden: u laat enorm veel kansen liggen als u niet op de eerste pagina van een zoekmachine staat.

Als een raket omhoog

Wij helpen u graag meer bezoekers aan te trekken dankzij onze zoekmachine optimalisatie. Als uw website niet gevonden wordt zal uw informatie niet of nauwelijks gedeeld worden. De belangen zijn dus groot!

Retargeting Management

Aan bal blijven bij uw klanten is erg belangrijk! Wij van RIFF doen dit door middel van remarketing. De macht van herhaling komt hier aan de orde. Zo schieten wij in de roos.

E-Commerce

Uw producten wilt u natuurlijk graag snel en gemakkelijk online zichtbaar hebben. Door feeds te creëren naar Beslist, Kieskeurig en Google shopping in combinatie met zoekmachine optimalisatie zorgen wij voor de RIFF boost op online verkoop.

Zoekmachine experts

Wij beschikken bij RIFF over experts op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). Zij zorgen ervoor dat de vindbaarheid van uw website in de diverse zoekmachines aanzienlijk verbeterd wordt.

Hierdoor zullen er niet alleen meer bezoekers op de website komen, maar zullen ook meer mensen gebruik maken van uw producten of diensten waardoor uw omzet een sprong zal maken.

Hoe doen wij dit

  1. We gaan eerst een kennismakingsgesprek met u aan om duidelijk te maken wat wij op het gebied van zoekmachine optimalisatie kunnen betekenen en wat u van ons kunt verwachten.
  2. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op, waardoor u op de hoogte bent van onze werkzaamheden.
  3. We lichten de gehele website door en u zult gegarandeerd snel resultaat zien!

Sneller bovenaan in Google

Ontwikkel samen met RIFF een succesvolle zoekmachine optimalisatie campagne. Neem snel contact met ons op en dan laten wij zien wat wij voor u kunnen betekenen.