Online marketing voor webshops

Een volledige oplossing voor het vergroten van jouw online verkopen

Het opstarten van een nieuwe webshop of vergroten van jouw online verkopen is een ingewikkelde klus. Zeker wanneer je niet helemaal thuis bent in de online wereld. Er komen veel zaken bij kijken waar je totaal geen weet van hebt. Waar moet een goede webshop aan voldoen, hoe trek je bezoekers naar je website en zorg je ervoor dat ze ook iets kopen? Vraagstukken waarbij de nodige expertise komt kijken. Door de samenwerking van PROUD NEXT met Tribal en The Webcare Company bieden wij een volledige oplossing voor de gehele online klantreis en het verhogen van jouw online verkopen.

Samen met jou gaat een adviseur van PROUD NEXT in gesprek en brengt jouw vragen en wensen in kaart. Vanuit hier gaan wij op zoek naar het ontwikkelen van de juiste oplossingen. Een van de redenen dat de omzet van e-commerce aankopen nog steeds stijgt, is dat webwinkels hun websites flink hebben verbeterd. Gebruiksvriendelijkheid van de webshop speelt ook een grote rol. We kijken bij het ontwerp daarom niet alleen naar een mooi, maar ook naar een praktisch en gebruiksvriendelijk design.

 

Het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke webshop

E-commerce is een belangrijk onderdeel van het internetlandschap. In de afgelopen jaren steeg het aantal online aankopen met duizelingwekkende cijfers en ook dit jaar blijft de omzet van e-commerce verkopen stijgen. Om serieus mee te draaien binnen de consumentenmarkt n B2B-markt mag een goede webshop dan ook niet ontbreken. E-commerce developer PROUD NEXT bouwt en onderhoudt e-commerce platformen, op Magento, die volledig voldoen aan jouw wensen.

Samen met jou gaat een adviseur van PROUD NEXT in gesprek en brengt jouw vragen en wensen in kaart. Vanuit hier gaan wij op zoek naar het ontwikkelen van de juiste oplossingen. Een van de redenen dat de omzet van e-commerce aankopen nog steeds stijgt, is dat webwinkels hun websites flink hebben verbeterd. Gebruiksvriendelijkheid van de webshop speelt ook een grote rol. We kijken bij het ontwerp daarom niet alleen naar een mooi, maar ook naar een praktisch en gebruiksvriendelijk design. 

Haal bezoekers naar jouw e-commerce platform

In veel gevallen wordt er pas na oplevering van een nieuwe webshop gekeken naar zaken als vindbaarheid en het genereren van verkeer naar de website. Hierbij komen verschillende technieken kijken en het is goed om hier al tijdens de bouw van het e-commerce platform rekening mee te houden. Doordat PROUD NEXT samenwerkt met online marketing bureau Tribal kan dit aspect al aan het begin van het proces worden meegenomen. Het voordeel is dat jouw webshop direct goed is ingericht en je geen extra geld en tijd kwijt bent voor aanpassingen achteraf.

Specialisten van Tribal weten als geen ander wat je moet doen om jouw webshop goed vindbaar en zichtbaar te maken. Belangrijk, want wie komt er nu naar jouw webshop als niemand van het bestaan af weet? Een goed resultaat bereik je enkel met een doordachte aanpak. Tribal hanteert dan ook een beproefde werkwijze die ertoe leidt dat je meer bezoekers naar je webshop haalt. Zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, speelt hierbij een grote rol. Maar ook online adverteren kan hierbij niet ontbreken. Vanuit een sterke strategie gaan de specialisten van Tribal aan de slag om meer verkeer naar jouw webshop te genereren.

Het optimaliseren van jouw webshop en conversies

 

Pas als een bezoeker eenmaal op jouw webshop terecht is gekomen, kun jij hem overtuigen tot het doen van een aankoop. Hierbij zijn duidelijkheid en beleving de sleutelwoorden. Maak het jouw bezoeker zo gemakkelijk mogelijk om door de website te navigeren en het bestelproces te doorlopen. Hoe dit werkt? Dat is voor iedere webshop uniek. Door middel van het testen met diverse tools achterhalen en verwijderen de CRO-specialisten van Tribal obstakels. Ook conversiegerichte teksten en andere content die voldoen aan de juiste webstructuur, zodat bezoekers belangrijke informatie gemakkelijk tot zich kunnen nemen, dragen bij aan een verbetering van het conversiepercentage. Op deze manieren helpt Tribal ondernemers naar de (internationale) online top.

Het belang van aftercare

Terugkerende klanten zijn tevreden klanten en hebben jouw webshop en geleverde service als prettig ervaren. Om deze waardevolle klanten niet te verliezen is aftercare ontzettend belangrijk. Naast een goed loyaliteitsprogramma, zoals e-mail marketing, waarmee Tribal kan helpen, biedt The Webcare Company toegevoegde waarde door webcare. Vragen van klanten dienen zo snel mogelijk beantwoordt te worden en problemen zo snel mogelijk opgelost. Bovendien maakt The Webcare Company het mogelijk om structurele klachten en pijnpunten op tijd te signaleren en oplossen. Deze informatie kan weer gebruikt worden om jouw webshop te optimalieren. Zo is de cirkel rond!

Op zoek naar een totaaloplossing voor jouw customer journey?

]Door slimmer samenwerken en de expertise van PROUD NEXT, Tribal en The Webcare Company te combineren bieden wij een complete dienstverlening. Jij als klant profiteert van een complete oplossing voor de volledige online klantreis.

Benieuwd welke mogelijkheden dit voor jouw bedrijf meebrengt? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!