RIFF is gespecialiseerd in Joomla! Wij gaan voor u aan de slag en ontwikkelen een top website, voorzien van alle gemakken! Uw informatie wordt gebundeld op een overzichtelijke Joomla website.

Voordelen van Joomla

Voordelen van Joomla

Joomla biedt enkele unieke voordelen ten opzichte van concurrerende content management systemen (CMS). Een daarvan is het feit dat Joomla tot de meest gebruikte softwaresystemen ter wereld behoort. Daarnaast is Joomla een open softwareprogramma waardoor ontwikkelaars waar ook ter wereld applicaties en toevoegingen kunnen bouwen die te installeren zijn in Joomla.

Al met al betekent dit een enorme database aan toevoegingen en zogenaamde plugins. Met andere woorden: vrijwel elk denkbare toepassing of applicatie is te installeren op uw website. Dankzij onze expertise kunnen wij een complete, overzichtelijke en aangepaste Joomla website ontwikkelen die voorzien is van alle gemakken.

Onze specialisatie in Joomla

RIFF is op verschillende gebieden gespecialiseerd in het ontwikkelen van een Joomla website. Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van ontwikkeling is het mogelijk om assistentie te verlenen op het gebied van ontwerp en invulling van een overzichtelijke en geoptimaliseerde website. Wij denken graag met u mee en komen met oplossingen voor problemen.

Onze vormgevers kunnen een unieke template ontwikkelen waardoor u een exclusieve website krijgt die compleet naar wens en smaak is ingericht. Daarnaast is het mogelijk om alle Social media kanalen te koppelen zodat deze direct zichtbaar zijn voor uw bezoekers. Dit is een ideale manier om met hen te communiceren. Ook op het gebied van Hosting kunnen wij u van dienst zijn!

Onze Kracht

Wij hebben diverse opdrachtgevers mogen voorzien van een op maat gemaakte Joomla website. Een Joomla website van RIFF is voorzien van vrijwel alle aspecten en gemakken die een website behoort te bieden.

Voor haldugroep.nl hebben wij naar tevredenheid een website mogen ontwikkelen, vormgeven en hosten. Informeer naar de mogelijkheden en de gemakken die wij kunnen bieden. Om een compleet beeld te krijgen van onze werkzaamheden verwijzen wij u graag naar ons portfolio.

Websites en components reeds gemaakt voor Joomla

dozonmagento
Dozonapple
wm01
wm02
wm03
wm05
wm06
wm04
philly

Costum component ontwikkeling voor Joomla

RIFF is een webdesign en marketing adviesbureau dat de techniek goed heeft begrepen. Door samen met u de vertaalslag te maken van idee naar technische uitwerking kunnen wij allerlei maatwerk binnen Joomla leveren.

Voorbeeld: voor een van onze relaties hebben wij een vacature component gemaakt die automatisch alle vacatures doorplaatst richting de vacaturebanken waarmee zij samenwerkten. Mocht er in de toekomst een nieuwe vacaturebank toegevoegd moeten worden dan gaat dat heel eenvoudig. Alle sollicitaties komen geheel geautomatiseerd binnen het CRM pakket dat deze klant gebruikt.

Laat ook een Joomla site maken door RIFF ! Contact over Joomla