Hallo, wat leuk dat je meer wilt weten over Jaagers!

Jaagers is in 2011 opgericht om het e-commerce landschap voor bedrijven te verbeteren. Sinds 2016 zijn wij onderdeel van TWC en staan wij met een team van 190+ professionals die, naast leergierig, experimentieel en innovatief, dagelijks klaar om online strategien naar het volgende level te brengen.

Met vriendelijke groet,

teamjaagers

klantreis een feestje

Maak kennis met de groep

Wij werken o.a. voor

“Wat woorden van onze partners”

Teije bakker triview

Teije Bakker
Triview

Gezamenlijk met Jaagers van onze businesscases tot uitvoering. Producten en diensten die zich onderscheiden van de Markt. Met het creatieve en oplossende denkvermogen van Jaagers hebben we een langdurige relatie ontwikkeld.

ruud van den ark

Ruud van den Ark
Trampoline.nl

“Onderscheidend in kwaliteit, snelheid en slimme E-commerce oplossingen. Ons feestje en klantreis was nooit zo positief geweest zonder Jaagers.” – Ruud van der Ark, Avyna – www.trampoline.nl

jessicahoogsteen

Jessica Hoogsteen
Mempay.nl

Subscription Commerce is een relatief nieuw businessmodel in Nederland. Wij waren op zoek naar een partij die met ons mee zou denken en ervaring had me het ontwikkelen van Magento modules. Jaagers sloot hier naadloos op aan en ze hebben ons nooit teleurgesteld!

Nominatie voor Innovatie Award Las Vegas 2017

De genomineerden van de internationale Magento Imagine Excellence Awards zijn bekendgemaakt. Naast 2 grote bedrijven uit New York en Londen kreeg de Nijmeegse e-commercespecialist Jaagers te horen de derde genomineerde te zijn in de categorie Innovatie. Jaagers is genomineerd vanwege de rijk uitgeruste configurator die het bedrijf bouwde voor Dorel Juvenille.

Jaagers Professional Partner

Van Magento e-commerce platforms weten we veel. Heel veel zelfs. We zijn een gecertificeerd partner. Maar onze kennis van dit e-Commerce pakket is niet meer dan een vereiste voor een opdracht als deze. Dat vinden we zelf althans. De reden dat wij als we zo vrij mogen zijn – een meerwaarde denken te zijn voor onze klanten is door meerwaarde te bieden op het creatieve vlak. Het opzetten van templates, meedenken over marketinggerelateerde zaken en creatieve oplossingen bedenken: dáár zit de meerwaarde van Jaagers.

Jaagers is uitgeroepen tot FD Gazelle 2016.

Jaagers is uitgeroepen voor de prestigieuze FD Gazelle award. Deze award wordt door het Financieele Dagblad toegekend aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Om hiervoor in aanmerking te komen heeft Jaagers 3 jaar lang minimaal 20% moeten groeien en kunnen aantonen financieel gezond te zijn.

solutions

Winnaar van Magento Innovation Award 2016.

Jaagers heeft een bijzonder, innovatief concept neergezet met een toepassing die erg interessant is voor de business-to-businessmarkt. De uitbreiding op de standaard Magento-faciliteit vorm een belangrijk onderdeel van de reden dat Jaagers de innovatieprijs heeft gewonnen’, aldus het oordeel van de jury

“Onze laatste blog artikelen”

 •  
  Nedac Sorbo b2b e-commerce platform
  Nedac Sorbo is actief in een groot aantal non food-categorieën en mag zichzelf in meerdere (complexe) productcategorieën marktleider noemen. Het bedrijf levert alleen in Nederland al zo’n 10.000 producten aan een groot deel van de supermarktketens. Jaagers werd aangetrokken om het B2B-kanaal goed op poten te zetten.
  Bekijk case
 • Unitednude Webshop
  Deze opdracht was voor ons interessant vanwege meerdere redenen. Niet in de laatste plaats vanwege de branche; waar we normaal gesproken vaak te maken hebben met business cases in een meer technische omgeving, vraagt een fashion-product in veel opzichten om een andere aanpak en andere inzichten. United Nude is een B2C-klant met een internationaal karakter, die verschillende soorten doelgroepen bedient.
  Bekijk case
   
 •  
  Crownstudent configurator
  Crownstudent behoort tot een van de grootste online aanbieders van studentmössa’s in het eigen land Zweden, maar ook in Denemarken en Noorwegen. De productiefaciliteit bevindt zich in Polen. Om de concurrentie af te troeven, moest er een goede configurator worden gebouwd, waarmee de klant zijn eigen product kan customizen. De configurator geeft Crownstudent een grote voorsprong. Er zijn veel configuratoren, maar wel met veel minder mogelijkheden. De expliciete vraag aan Jaagers was om, ondanks de vele opties van de configurator, toch te zorgen voor een goede mobiele weergave.
  Bekijk case