Over ons “De jongensdroom”

In 2011 begonnen 2 broers die als kind al niets liever deden dan ‘computeren’ op de commodore 64 hun eigen e-commercebedrijf in Nijmegen. Gewoon met z’n tweeën, en al gauw met wat vrienden als versterking. Zo is Jaagers onstaan. De doelstellingen van Jaagers waren er niet minder groots om. ‘De grootste kwalitatieve e-commercepartner met een totaalontzorgingsconcept in eigen land worden.’ Die ambitie zijn we aardig aan het waarmaken, al zeggen we het zelf. Door de fusie met zusterbedrijven Tribal en the Webcare Company slagen we er in het om een compleet pakket aan te bieden: van bouwen en onderhouden tot boosten en engagement management.

Sinds 6 September gaat Jaagers, samen met Webcare Company en Tribal door het leven als RIFF

Bij RIFF gaat de zon niet onder

Zes jaar verder. De groep waartoe de RIFF clan behoort telt inmiddels ruim 170 knappe koppen en creatieve neuzen. We hebben die ambitie van ons inmiddels dus ook wat bijgesteld. We gaan voor internationale expansie. En binnen nu en een jaar werken we zowel binnen als over de landsgrenzen volgens het follow the sun-principe. Wij vinden bij RIFF dat je 24 uur per dag je service moet kunnen aanbieden. Niet alleen voor e-commerce, maar ook iemand voor je digitale engagement en online marketing. Daarvoor moeten we vertegenwoordigingen in alle tijdzones hebben. Gaan onze jongens in Nijmegen naar huis, dan nemen de ict’ers, solution managers en marketeers in Singapore het over. En breekt daar het weekend aan, dan zit het volgende land klaar.

Zo werken wij met onze klanten

We werken agile. We zouden haast zeggen: is er een ándere werkwijze die in onze branche zoveel flexibiliteit biedt. Samenwerken met RIFF gebeurt in de praktijk op 2 verschillende manieren. Eén van onze lead developers wordt aangesteld als on location manager en werkt bij jullie op locatie. De voordelen spreken voor zich. Het is makkelijk schakelen en is het nodig om op te schalen in mankracht, is de on location manager de eerste die het ziet en het ook direct regelt. De andere gebruikelijke optie is dat een van je medewerkers als projectmanager 1 of 2 dagen in de week bij ons in house aanwezig bent. Hoe dan ook, vormen we een gezamenlijk team met hetzelfde doel.

Maak kennis met RIFF

Wij werken o.a. voor

Onze inzet word beloond!

Wat van onze voorbeelden

 •  
  Crownstudent configurator
  Crownstudent behoort tot een van de grootste online aanbieders van studentmössa’s in het eigen land Zweden, maar ook in Denemarken en Noorwegen. De productiefaciliteit bevindt zich in Polen. Om de concurrentie af te troeven, moest er een goede configurator worden gebouwd, waarmee de klant zijn eigen product kan customizen. De configurator geeft Crownstudent een grote voorsprong. Er zijn veel configuratoren, maar wel met veel minder mogelijkheden. De expliciete vraag aan Jaagers was om, ondanks de vele opties van de configurator, toch te zorgen voor een goede mobiele weergave.
  Bekijk case
 • Jacobs Douwe Egberts
  De vraag vanuit Jacobs Douwe Egberts was: “Hoe kunnen wij onze ‘parts’ (reserveonderdelen) beter in de markt zetten. En hoe kunnen we het monteurs over de hele wereld makkelijker maken om de juiste reserveonderdelen in te zien en te bestellen?” Er zijn van die opdrachten waar je hart als e-commerce-bedrijf sneller van gaat kloppen. Dit was er zo een. Jaagers heeft aan de wieg gestaan van een mooie businness-to-bussiness-oplossing als antwoord op bovengenoemde vraag.

  Winnaar Meet Magento Innovation Award 2016
  Bekijk case
   
 •  
  Unitednude Webshop
  Deze opdracht was voor ons interessant vanwege meerdere redenen. Niet in de laatste plaats vanwege de branche; waar we normaal gesproken vaak te maken hebben met business cases in een meer technische omgeving, vraagt een fashion-product in veel opzichten om een andere aanpak en andere inzichten. United Nude is een B2C-klant met een internationaal karakter, die verschillende soorten doelgroepen bedient.
  Bekijk case
 • Comm
  Jaagers, Tribal (online marketing) en The Webcare Company (social customer engagement) zijn voor COMM (Museum voor Communicatie) bezig met een bijzonder project. Het museum wordt zowel fysiek als online verbouwd en uitgebreid, en wij houden ons bezig met de ‘online nieuwe jas’ van het museum. Oftewel: een nieuw concept, volgens een gezamenlijke oplossing voor de hele online customer journey.
  Bekijk case