Over ons “De jongensdroom”

In 2011 begonnen 2 broers die als kind al niets liever deden dan ‘computeren’ op de commodore 64 hun eigen e-commercebedrijf in Nijmegen. Gewoon met z’n tweeën, en al gauw met wat vrienden als versterking. Zo is Jaagers onstaan. De doelstellingen van Jaagers waren er niet minder groots om. ‘De grootste kwalitatieve e-commercepartner met een totaalontzorgingsconcept in eigen land worden.’ Die ambitie zijn we aardig aan het waarmaken, al zeggen we het zelf. Door de fusie met zusterbedrijven Tribal en the Webcare Company slagen we er in het om een compleet pakket aan te bieden: van bouwen en onderhouden tot boosten en engagement management.

Sinds 6 September gaat Jaagers, samen met Webcare Company en Tribal door het leven als RIFF

Bij RIFF gaat de zon niet onder

Zes jaar verder. De groep waartoe de RIFF clan behoort telt inmiddels ruim 170 knappe koppen en creatieve neuzen. We hebben die ambitie van ons inmiddels dus ook wat bijgesteld. We gaan voor internationale expansie. En binnen nu en een jaar werken we zowel binnen als over de landsgrenzen volgens het follow the sun-principe. Wij vinden bij RIFF dat je 24 uur per dag je service moet kunnen aanbieden. Niet alleen voor e-commerce, maar ook iemand voor je digitale engagement en online marketing. Daarvoor moeten we vertegenwoordigingen in alle tijdzones hebben. Gaan onze jongens in Nijmegen naar huis, dan nemen de ict’ers, solution managers en marketeers in Singapore het over. En breekt daar het weekend aan, dan zit het volgende land klaar.

Zo werken wij met onze klanten

We werken agile. We zouden haast zeggen: is er een ándere werkwijze die in onze branche zoveel flexibiliteit biedt. Samenwerken met RIFF gebeurt in de praktijk op 2 verschillende manieren. Eén van onze lead developers wordt aangesteld als on location manager en werkt bij jullie op locatie. De voordelen spreken voor zich. Het is makkelijk schakelen en is het nodig om op te schalen in mankracht, is de on location manager de eerste die het ziet en het ook direct regelt. De andere gebruikelijke optie is dat een van je medewerkers als projectmanager 1 of 2 dagen in de week bij ons in house aanwezig bent. Hoe dan ook, vormen we een gezamenlijk team met hetzelfde doel.

Maak kennis met RIFF

Wij werken o.a. voor

Onze inzet word beloond!

Wat van onze voorbeelden

 •  
  Tom's Wholesale e-commerce platform
  Tom’s Wholesale is de grootste ‘action support’ importeur en exporteur van de Benelux. Vijf jaar geleden begonnen, nu al de grootste in haar eigen markt. De groothandel is met name bekend als aanbieder van de populaire GoPro. Maar het mag ook surfmerk Liquid force, XS Stories (gericht op extreme sports) en GoldCoast Skateboards tot haar merken rekenen. Ondanks de vele afzetkanalen van Tom’s Wholesale was er één nog niet ingevuld: het online B2B-kanaal. Daar kwam Jaagers in beeld.
  Bekijk case
 • Zandri brommeronderdelen e-commerce platform
  Onderdelen leveren voor scooters en brommers. Dat is wat Zandri doet. In de e-commerce platform kun je elk denkbaar onderdeel van elk scootermerk bestellen, wat het totale assortiment van Zandri op circa 200.000 producten brengt. Jaagers is sinds 2013 de vaste ontwikkelaar van Zandri. Recent werkten we aan de integratie van een ‘exploded view module’ met de bestaande e-commerce platform.
  Bekijk case
   
 •  
  Unitednude Webshop
  Deze opdracht was voor ons interessant vanwege meerdere redenen. Niet in de laatste plaats vanwege de branche; waar we normaal gesproken vaak te maken hebben met business cases in een meer technische omgeving, vraagt een fashion-product in veel opzichten om een andere aanpak en andere inzichten. United Nude is een B2C-klant met een internationaal karakter, die verschillende soorten doelgroepen bedient.
  Bekijk case
 • Jacobs Douwe Egberts
  De vraag vanuit Jacobs Douwe Egberts was: “Hoe kunnen wij onze ‘parts’ (reserveonderdelen) beter in de markt zetten. En hoe kunnen we het monteurs over de hele wereld makkelijker maken om de juiste reserveonderdelen in te zien en te bestellen?” Er zijn van die opdrachten waar je hart als e-commerce-bedrijf sneller van gaat kloppen. Dit was er zo een. Jaagers heeft aan de wieg gestaan van een mooie businness-to-bussiness-oplossing als antwoord op bovengenoemde vraag.

  Winnaar Meet Magento Innovation Award 2016
  Bekijk case