“ Onze klanten moeten inloggen en hun  eigen prijzen kunnen zien.”

De voorsprong: Klantspecifieke prijzen in combinatie met mobile view

Over DOZON

Dozon wil uitgroeien tot een top 3 speler in de regio Oost Nederland, in het toeleveren van hang- en sluitwerk, ijzerwaren, meubelbeslag, ventilatietechniek, gereedschappen, machines en alle andere aanverwante producten voor de professionele bouwwereld en gerelateerde branches.

De kernwaarden die wij met elkaar geformuleerd hebben en die inhoud moeten geven aan ons dagelijks doen en laten zijn:

  • Wij zijn snel
  • Wij hebben kennis
  • Wij houden ons aan de gemaakte afspraken
  • Wij zijn proactief
  • Wij zijn vooruitstrevend

Dozon. Overal aan gedacht

Het e-commerce platform van Dozon is voorzien voor meerdere leuke technieken en snufjes om er markt vooruit te zijn. Denk hierbij aan koppelingen aan backend systemen i.c.m. met SOLR zoek oplossingen. Uiteraard is een mobile view binnen de laatste versie toegepast. Vooral veel B2B oplossingen zijn verwerkt.

magento-silver-solution-partner

Van Magento e-commerce platforms weten we veel. Heel veel zelfs. We zijn een gecertificeerd partner. Maar onze kennis van Magento is niet meer dan een vereiste voor een opdracht als deze. Dat vinden we zelf althans. De reden dat wij als we zo vrij mogen zijn – een meerwaarde denken te zijn voor onze klanten is door meerwaarde te bieden op het creatieve vlak. Het opzetten van templates, meedenken over marketinggerelateerde zaken en creatieve oplossingen bedenken: dáár zit de meerwaarde van Jaagers.