Proclaimer

Proud Nerds is verantwoordelijk

Proud Nerds is verantwoordelijk voor de informatie op deze website en doet er alles aan om deze actueel en juist te houden.

Merkt u dat er iets niet klopt?

Laat het ons dan alsjeblieft direct weten. Dan kunnen we het zo nodig corrigeren.

Werkt er iets niet goed?

Dan is er misschien een technische storing of werkt een onderdeel niet correct. Waarschuw ons dan even. Bij voorbaat excuses voor het ongemak.

Heb je schade opgelopen?

Bel ons alsjeblieft als je schade oploopt door verkeerde informatie of een storing op onze website. Dan zoeken we samen een oplossing.

Delen content

Alles uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, print, roddel, rooksignalen of welke wijze dan ook, zonder enige toestemming van ons. Een seintje bij gebruik en een bronvermelding (link) naar onze website en/of het betreffende artikel stellen we uiteraard op prijs.

Onze foto’s & video’s

Voor onze website gebruiken we voornamelijk rechtenvrije foto’s en video’s. Deze zijn o.a. afkomstig van ons zelf, onze klanten en via sites als Unsplash, Gratisography, Death to the Stockphoto, Stocksnap, Shutterstock en Vimeo.

Neem contact op

Alle benodigde gegevens om contact met ons op te nemen staan op onze contactpagina. Hier kunt u ook voor algemene vragen terecht. Binnen 1 werkdag zullen wij uw melding behandelen en eventueel actie ondernemen.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!