PROUD NEXT is uitgeroepen tot FD Gazelle

PROUD NEXT is uitgeroepen tot FD Gazelle

PROUD NEXT is uitgeroepen voor de prestigieuze FD Gazelle award. Deze award wordt door het Financieele Dagblad toegekend aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Om hiervoor in aanmerking te komen heeft PROUD NEXT 3 jaar lang minimaal 20% moeten groeien en kunnen aantonen financieel gezond te zijn.

PROUD NEXT ( Gevestigd in Nijmegen en Amsterdam ) is een e-commerce specialist welke zijn oplossingen bouwt op het software platform Magento. In mei van dit jaar hebben zij tevens ook de “Magento Innovation Award” in ontvangst mogen nemen met hun b2b oplossing voor Douwe Egberts.

“Wij zijn ontzettend trots dat we dit jaar tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland behoren”, aldus Robin van den Bosch, commercieel directeur van PROUD NEXT. ” Dit succes hebben wij te danken aan de inzet van ons geweldige team en de fantastische samenwerking met onze partners. Ook dit jaar zitten wij weer in de lift en zijn druk bezig met nieuwe innovatieve oplossingen!”

Naast de gewonnen FD Gazellen Award worden er in November nog 3 extra awards ( goud , zilver en brons ) uitgereikt per regio. De uitreiking vindt plaats op 15 november 2016 te Deventer.

Over PROUD NEXT

Al sinds 2011 helpt PROUD NEXT zijn klanten met het vervullen van hun online ambities, waarbij “meedenken met de klanten van onze klanten” hoog in het vaandel staat. Elke klantreis is een feestje.

Het bureau bestaat uit een groot aantal getalendeerde en multi-gedisciplineerde scrum-teams, die zichzelf al hebben bewezen voor opdrachtgevers als: Douwe Egberts, Dorel Juvenile (MaxiCosi / Quinny), Evangelische Omroep en PON Sorbo.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!