Pwa Commerce | Alles over PWA

Wat zijn Progressive Web Apps (PWA)?

Progressive Web Apps (PWA) kunnen eenvoudigweg websites worden beschreven die gebruik maken van moderne technologie om eruit te zien, te voelen en te functioneren als een app. Dit betekent dat de klant altijd en overal toegang heeft tot de informatie van zijn vingertoppen, zonder dat hij een mobiele app hoeft te downloaden. Kortom, PWA is een combinatie van een native mobiele applicatie, met alles wat beter is aan een mobiele site.

Waarom zouden webshop eigenaren moeten kiezen voor Progressive Web Apps?

Het gedrag van een klant wordt bestudeerd door te analyseren hoe lang uw klant op uw site blijft voordat hij een aankoop doet, en ook de bounce rate, conversiepercentages, afrekenratio, en paginaweergaven, enz. te analyseren. Samen met deze studie en met al deze aspecten in het achterhoofd, voldoet PWA aan de criteria van Google en scoort het goed genoeg.

Dit is de belangrijkste reden waarom webshop eigenaren voor PWA commerce moeten gaan.

PWA wordt geleverd met de mogelijkheden van snelle laadtijden van de pagina’s, een grote navigeerbaarheid voor de gebruiker om de klant een gepersonaliseerde ervaring te bieden.

Laten we ze eens nader bekijken.

App-achtige ervaring: PWA biedt een geavanceerde gebruikerservaring door de look en feel van een native app te combineren en de gebruiker het beste van snelle en vlotte websiteprestaties te bieden. Het ontwikkelen van een PWA is veel beter dan een native app.

Offline functionaliteit: betrouwbaarheid is een belangrijke eigenschap van een PWA, de cachingfunctie van PWA is zo krachtig dat het uw klanten in staat stelt om op een langzame manier of zelfs zonder internetverbinding door uw site te surfen.

  1. Auto Update: In PWA’s hoeft u niet op de achtergrond te worden geüpdatet of voordat de klant het op zijn of haar apparaat lanceert, zoals een native app. Ze updaten zelf zonder dat ze een goedkeuring nodig hebben.
  2. Pushmeldingen: De gebruikte pushmelding is om met gebruikers te communiceren over de nieuwste producten of aanbiedingen en hen terug te brengen naar de app store en hen te inspireren om de producten opnieuw te bestellen en te kopen.
    App-achtige ervaring: PWA biedt een geavanceerde gebruikerservaring door de look en feel van een native app te combineren en de gebruiker het beste van snelle en vlotte websiteprestaties te bieden. Het ontwikkelen van een PWA is veel beter dan een native app.
  3. Offline functionaliteit: betrouwbaarheid is een belangrijke eigenschap van een PWA, de cachingfunctie van PWA is zo krachtig dat het uw klanten in staat stelt om op een langzame manier of zelfs zonder internetverbinding door uw site te surfen.

Snellere ervaring: Uit recent onderzoek van Google is gebleken dat 53% van de websitebezoekers zal vertrekken als een webpagina niet binnen drie seconden laadt. PWA Commerce laadt extreem snel en geeft klanten een vlotte winkelervaring, u kunt uw gesprekssnelheid verhogen met de Device-Level van PWA die de hoeveelheid opgehaalde gegevens voor de klant tot een minimum beperken om een verbazingwekkende online winkelervaring te verkennen.

Verschuiving naar PWA voor een betere toekomst

Als u als eCommerce bedrijf echt een rijke en snellere winkelervaring wilt leveren aan uw klanten, dan zal het ontwikkelen van PWA’s voor uw eCommerce winkel u zonder enige twijfel ten goede komen. PWA, samen met een uitstekende oplossing voor de ontwikkeling van een winkelwagenapplicatie, zal u zeker meer opleveren dan waar u in geïnvesteerd hebt.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!