Innovatief

Wil je als ondernemer meer uit je website en mobiele diensten halen dan alleen naamsbekendheid? Bijvoorbeeld met een interactieve e-commerce platform of met een mix van sociale en mobiele applicaties om klanten aan je te binden? Kom dan naar RIFF voor veelzijdige e-commerce platforms, apps en andere online toepassingen. Toepassingen met een wereld aan geautomatiseerde functies waar je als beheerder weinig omkijken naar hebt dankzij de slimme en doordachte techniek.

Finish

Is je online dienst eenmaal opgeleverd, dan rusten wij niet voordat de commerciële resultaten optimaal zijn:

scoort je assortiment hoog op vergelijkingssites? Heeft je site een hoge ranking in zoekmachines? Klikken je bezoekers als vanzelf door naar de bestelpagina? Trek je effectief aandacht met aantrekkelijke sociale media acties? Wij verfijnen de techniek achter de toepassingen om de commerciële resultaten te optimaliseren.

Zodra beide partijen tevreden zijn over de prestaties, leunen wij niet achterover. De markt en de techniek veranderen voortdurend, evenals de content van een e-commerce platform en de beheermodule van een app. Wij houden de technische en commerciële vinger aan de pols, zodat updaten en actualiseren bijna vanzelf gaan. Om het beheer van de online toepassingen nog soepeler te laten verlopen, volg je bij RIFF trainingen op maat of je belt de helpdesk voor assistentie.

Stappenplan

 1. Inventarisatie
  We maken kennis, inventariseren eisen en wensen en geven advies.
 2. Stappenplan
  We beschrijven de stappen één voor één, inclusief de op te leveren onderdelen en specificaties.
 3. Ontwerp en realisatie
  We ontwerpen en realiseren in intensief overleg om het beste resultaat te waarborgen.
 4. Oplevering
  Vóór de oplevering doorlopen we een grondige testfase.
 5. Analyse en optimalisatie
  Tijdens en na de livegang blijven we de dienst analyseren en optimaliseren.