RIFF DIGITAL TECHNOLOGY B.V. DRAAGT ACTIVITEITEN VAN MAGENTO-TAK OVER AAN PROUD NERDS

Nijmegen 21-05-2019, RIFF Digital Technology B.V. maakt bekend dat het alle Magento-activiteiten per 1 juni 2019 overdraagt aan Proud Nerds. RIFF geeft aan dat het zich met de bestaande WordPress-tak beter kan richten op de huidige markt waarin ze zich bewegen.

Proud Nerds heeft samen met de RIFF Magento-tak betere kansen in de klantbewerking als allround IT-bedrijf en kan zich hierdoor met de schaalvergroting in de regio Nijmegen en een specifieker productaanbod steviger positioneren. Deze overname betekent dat de betrokken RIFF-medewerkers, 16 Magento-specialisten (developers en supportmedewerkers) in dienst komen van Proud Nerds.

Tobias Walraven (CEO RIFF): “Wij zien in de huidige markt een verschuiving van websites/cms voor het klantsegment mkb, in het specifiek klein en middengroot, die steeds vaker naar WordPress-oplossingen zoeken. Wij denken ons met deze stap verder te specialiseren met WordPress om zo onze klanten beter van dienst te kunnen zijn binnen de customer journey digitalisering. Daarnaast kunnen wij door de partnership met Proud Nerds de Magento vraag van onze bestaande klanten kwalitatief blijven invullen.“

Michiel Koopman (CEO Proud Nerds); “We zijn erg blij met deze verdere uitbouw van Proud Nerds, er komt een fantastisch team e-commerce specialisten bij met mooie klanten die goed bij Proud Nerds passen. We zien ernaar uit om de klanten te blijven bedienen en het partnerschap verder te verstevigen. Het e-commerce specialisme is ons toevertrouwd, er zit jarenlange ervaring aan boord waar we de toekomst mee in kunnen.“

Over Proud Nerds
Proud Nerds is door verschillende overnames in zeer korte tijd gegroeid naar een allround IT-bedrijf van 75+ professionals. Zij maakt haar groeiambities meer dan waar.

Proud Nerds bestaat uit Proud Professionals en Proud Services. Binnen Proud Professionals vallen; website-ontwikkeling, webapps en software development. De activiteiten binnen Proud services bestaan uit het opzetten van workspaces, werkstations en de uitvoering van beheer en support. De kracht van Proud Nerds is het uitzetten van de digitale koers in partnership met haar klanten en vervolgens dit uitzetten in een plan en uitvoering. Ze zijn recentelijk verhuisd naar een nieuw kantoor in de Splendorfabriek op de Sint Annastraat in Nijmegen. Een wel heel bijzondere en inspirerende werkplek in een voormalig gloeilampenfabriek. Proud Nerds werkt voor grote klanten binnen de publieke sector (o.a. healthsector en gemeenten), finance, industrie en zakelijke dienstverlening zoals KLM Health services, omroep MAX, Pluryn, ZZG zorggroep, Gemeente Tilburg, CWZ, Radboud UMC, The Makers en LRCB.

Nog geen maand na de samenwerking met Isatis Group is deze overname van Magento activiteiten van RIFF wederom een versteviging van de positie van Proud Nerds binnen de IT-markt.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!