Shopware Specialisten

“Shopware bevat een grote diversiteit aan functies die een positieve invloed hebben op de ervaring van uw klanten tijdens het shoppen en daarbij de dagelijkse werkzaamheden voor u webwinkel faciliteren. In deze tour maakt u kennis met de highlights van Shopware, die u kunnen helpen om uw eCommerce-project zowel visueel als technisch naar een nieuw level te tillen”

shopware partner

Emotional Shopping

Inspireren is het keyword dat Shopware van de rest onderscheidt. De tijd met standaardwebshops is geweest! Nieuwe, creatieve en inspirerende webshopomgevingen trekken (potentiële) klanten naar uw bedrijf toe.

Optimale Usability

Met handige functies als een Sideview, Quickview en Digital Publishing helpt Shopware uw klanten probleemloos door uw webshop te scrollen. Het maakt hierbij niet uit op welk apparaat een klant uw webshop bezoekt.

Innovatieve features

Shopware biedt u extra mogelijkheden om uw productassortiment verder uit te breiden en beter te categoriseren. De Product Streams-functie biedt u hiervoor de gewenste ondersteuning.

Met Jaagers heeft een team van Shopware specialisten.

Bij de volgende relaties maken wij de klantreis al een feestje

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

1x1.trans

Shopping Wereld

Probeer binnen shopware de online shopping te transformeren naar een onvergetelijke ervaring, waarbij u geholpen wordt door de Shopping Worlds-functie. Deze unieke functie van Shopware maakt het mogelijk om een emotionele component aan het online shoppen toe te voegen. Het betrekt potentiële klanten bij uw merk en zet mensen aan tot het kopen van een van uw producten. Met deze functie is het heel eenvoudig om verschillende impressies van uw webwinkel te creëren vanuit een simpele backend, waar u producten, afbeeldingen, banners, teksten en video’s naar eigen wens op de pagina’s in kunt delen. Door waardevolle content, indrukwekkende landingspagina’s en een unieke shopatmosfeer te creëren blijft de herinnering aan uw webwinkel beter bij. U haalt nog meer uit Shopping Worlds door gebruik te maken van de extensies in de Shopware Community Store.

Responsieve afbeeldingen

U hoeft afbeeldingen maar eenmaal aan uw webwinkel toe te voegen, waarna deze automatisch naar het gewenste formaat (passend bij het apparaat waarmee de website bekeken wordt) getransformeerd wordt.

Toegewezen aan specifieke apparaten

Het is met Shopping Worlds mogelijk om een bepaalde Shopping World aan specifieke apparaten toe te wijzen. Zo kunt u voor ieder apparaat een ideale Shopping World creëren, die alleen die elementen bevat, die passen bij het apparaat waarmee de webwinkel bekeken wordt.

Van concept naar design

Met de Shopping Worlds-functie van shopware wordt het heel eenvoudig om een concept om te zetten naar een werkend design. Hiervoor heeft u geen kennis over het programmeren van websites nodig.

Image

Bibliotheek

In de bibliotheek kunt u zelf kiezen welke elementen u aan een Shopping World toe wenst te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een slider, een video, een blogpreview of voor een van de premium items. Alle mogelijke elementen zijn in deze bibliotheek te vinden.

Drag & drop precisie

Om het gebruik van de Shopping World-functie zo eenvoudig mogelijk te maken, wordt gewerkt met een drag & drop-systeem. Het aanpassen van het formaat van afbeeldingen of het combineren van verschillende elementen wordt op deze manier heel makkelijk.

Designruimte

De verschillende elementen die u aan een Shopping World toe wenst te voegen kunt u aan een designondergrond toevoegen. Deze ondergrond kunt u per Shopping World opnieuw indelen en van elementen voorzien.
x
 1. Neem contact met ons op

  En maak een start met onze feestelijk klantenreis!


Bedankt voor de vraag, opmerking of suggestie:


Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op via of

Jaagers

 • Tel
 • Bedrijf
 • Bericht

shopware-tour

Storytelling

Geef uw klanten een unieke ervaring door gebruik te maken van verhalen! Met de Storytelling-functie van Shopware worden uw klanten bij een persoonlijke reis door uw webwinkel begeleidt. Door de klant op een persoonlijk niveau bij de webwinkel te betrekken, creëert hij of zij een unieke, individuele band met uw merk. Met deze functie wordt het mogelijk om uw assortiment op een geheel nieuwe manier aan klanten te presenteren, waarbij klanten persoonlijke feedback kunnen geven. De presentatie van de producten is onder meer afhankelijk van de context, de stemming en de waarden van een klant.

De Storytelling-functie creëert een unieke ervaring op verschillende apparaten. Het karakter van uw merk zal echter niet verloren gaan bij het wisselen tussen apparaten.

Sideview

Sideview helpt u bij het creëren van een gebalanceerde, unieke winkelervaring. Op het moment dat een klant op een van de afbeeldingen op uw website klikt, zal er meer informatie over het gekozen item getoond worden. Deze nieuwe manier van zoeken zorgt voor een unieke ervaring tijdens het shoppen en verbetert de gebruiksvriendelijkheid van uw webwinkel.

Quickview

Om klanten aan uw merk te kunnen binden spelen emoties bij de klant een belangrijke rol. Met Quickview wordt deze band verder versterkt! Zodra een klant op een banner of een product binnen uw webshop klikt, zal er een pagina met meer informatie verschijnen. Een gebruiker kan zijn of haar favoriete product aan een wensenlijstje toevoegen of deze direct bestellen. Het is heel eenvoudig om de Quickview weer te verlaten, om terug te keren naar de plek binnen uw webwinkel waar de bezoeker oorspronkelijk vandaan kwam

Marketing

Niet alleen is Shopware geschikt voor het opbouwen en onderhouden van webshops, het bijhouden van de administratie, enzovoorts, ook kunt u met Shopware uitgebreide marketingcampagnes opzetten. Shopware is gericht op effectieve online sales voor uw organisatie. Binnen het systeem van Shopware vindt u verschillende interessante marketingtools, die u kunnen helpen bij het opzetten van marketingcampagnes. Deze tools zijn ook voor minder ervaren gebruiken eenvoudig in gebruik. Maak bijvoorbeeld gebruik van de handige SEO-tools, waarmee hogere posities in Google bereikt kunnen worden. Dit resulteert in een hoger bezoekersaantal en dus een grotere potentiële omzet!

Jaagers, de Shopware specialist

Onze specialisten gaan met u in gesprek zodat we een duidelijk en helder beeld krijgen van uw onderneming. U krijgt een overzicht van de mogelijkheden binnen onze e-commerce platform systemen. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte om uw wensen kenbaar te maken. Wij zullen meedenken naar een passende oplossing of naar een alternatief mocht uw wens niet haalbaar zijn. Heeft u interesse in een oriënterend gesprek of wilt u meer informatie krijgen over de mogelijkheden, laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat van onze webshops

 •  
  Nedac Sorbo b2b e-commerce platform
  Nedac Sorbo is actief in een groot aantal non food-categorieën en mag zichzelf in meerdere (complexe) productcategorieën marktleider noemen. Het bedrijf levert alleen in Nederland al zo’n 10.000 producten aan een groot deel van de supermarktketens. Jaagers werd aangetrokken om het B2B-kanaal goed op poten te zetten.
  Bekijk case
 • Unitednude Webshop
  Deze opdracht was voor ons interessant vanwege meerdere redenen. Niet in de laatste plaats vanwege de branche; waar we normaal gesproken vaak te maken hebben met business cases in een meer technische omgeving, vraagt een fashion-product in veel opzichten om een andere aanpak en andere inzichten. United Nude is een B2C-klant met een internationaal karakter, die verschillende soorten doelgroepen bedient.
  Bekijk case