Shopware Specialisten

Expertise is belangrijk

53%

Conversie 53% toegenomen

Volgens analytics van onze klant

Cijfers

75

Inhouse experts

Full experience

27

Gecertificeerde developers

Hoog kennisniveau

Shopware bevat een grote diversiteit aan functies die een positieve invloed hebben op de ervaring van uw klanten tijdens het shoppen en daarbij de dagelijkse werkzaamheden voor u webwinkel faciliteren. In deze tour maakt u kennis met de highlights van Shopware, die u kunnen helpen om uw eCommerce-project zowel visueel als technisch naar een nieuw level te tillen”

FULL EXPERIENCE

Shopping wereld van Shopware

shopware specialisten

Probeer binnen shopware de online shopping te transformeren naar een onvergetelijke ervaring, waarbij u geholpen wordt door de Shopping Worlds-functie. Deze unieke functie van Shopware maakt het mogelijk om een emotionele component aan het online shoppen toe te voegen. Het betrekt potentiële klanten bij uw merk en zet mensen aan tot het kopen van een van uw producten. Met deze functie is het heel eenvoudig om verschillende impressies van uw webwinkel te creëren vanuit een simpele backend, waar u producten, afbeeldingen, banners, teksten en video’s naar eigen wens op de pagina’s in kunt delen. Door waardevolle content, indrukwekkende landingspagina’s en een unieke shopatmosfeer te creëren blijft de herinnering aan uw webwinkel beter bij. U haalt nog meer uit Shopping Worlds door gebruik te maken van de extensies in de Shopware Community Store.

U hoeft afbeeldingen maar eenmaal aan uw webwinkel toe te voegen, waarna deze automatisch naar het gewenste formaat (passend bij het apparaat waarmee de website bekeken wordt) getransformeerd wordt.

Het is met Shopping Worlds mogelijk om een bepaalde Shopping World aan specifieke apparaten toe te wijzen. Zo kunt u voor ieder apparaat een ideale Shopping World creëren, die alleen die elementen bevat, die passen bij het apparaat waarmee de webwinkel bekeken wordt.

Shopware experts van PROUD NERDS

Met wie mogen wij o.a. samenwerken

Driving FULL EXPERIENCE for leading brands
logo pon
vvv logo
logo prominent
malmberg logo
mosadex logo
Proud Nerds magento

Storytelling

Geef uw klanten een unieke ervaring door gebruik te maken van verhalen! Met de Storytelling-functie van Shopware worden uw klanten bij een persoonlijke reis door uw webwinkel begeleidt. Door de klant op een persoonlijk niveau bij de webwinkel te betrekken, creëert hij of zij een unieke, individuele band met uw merk. Met deze functie wordt het mogelijk om uw assortiment op een geheel nieuwe manier aan klanten te presenteren, waarbij klanten persoonlijke feedback kunnen geven. De presentatie van de producten is onder meer afhankelijk van de context, de stemming en de waarden van een klant.

De Storytelling-functie creëert een unieke ervaring op verschillende apparaten. Het karakter van uw merk zal echter niet verloren gaan bij het wisselen tussen apparaten

header-a-propos

Sideview en Quickview

Sideview helpt u bij het creëren van een gebalanceerde, unieke winkelervaring. Op het moment dat een klant op een van de afbeeldingen op uw website klikt, zal er meer informatie over het gekozen item getoond worden. Deze nieuwe manier van zoeken zorgt voor een unieke ervaring tijdens het shoppen en verbetert de gebruiksvriendelijkheid van uw webwinkel.

Om klanten aan uw merk te kunnen binden spelen emoties bij de klant een belangrijke rol. Met Quickview wordt deze band verder versterkt! Zodra een klant op een banner of een product binnen uw webshop klikt, zal er een pagina met meer informatie verschijnen. Een gebruiker kan zijn of haar favoriete product aan een wensenlijstje toevoegen of deze direct bestellen. Het is heel eenvoudig om de Quickview weer te verlaten, om terug te keren naar de plek binnen uw webwinkel waar de bezoeker oorspronkelijk vandaan kwam

Maak een afspraak en reis mee

Wij plannen graag een afspraak in voor jullie e-Commerce journey

Bekijk wat van onze cases

Wij laten graag zien waar we ontzettend goed in zijn.