Top 10 Magento-ontwikkelaarsvaardigheden die u in 2024 moet hebbenHet succes van elke e-commerce winkel hangt af van het platform dat u kiest voor de ontwikkeling ervan, omdat dit de hele levensduur van de winkel zal beïnvloeden! Vooral als het gaat om het digitaal opschalen van het bedrijf in de wereld van e-commerce, is Magento de enige platformaanbeveling die u krijgt. Magento is een open-source CMS (Content Management System) ingebouwd PHP dat is gemaakt met behulp van het Zend-framework. Magento is een van de meest veeleisende en opkomende platforms voor e-commercewinkels over de hele wereld. Of je nu een nieuweling bent in Magento of op zoek bent naar een Magento-ontwikkelaar, je moet eerst de beste Magento-ontwikkelaarvaardigheden bekijken die een must zijn om je sollicitatiegesprek te laten slagen of om te bepalen of de kandidaat in aanmerking komt! Of anders kunnen we de ultieme gids zeggen voor het inhuren van Magento-ontwikkelaars voor het beste resultaat. Ontwikkeling vereist niet alleen technische vaardigheden, maar ook industriële kennis en zachte vaardigheden. Dit omvat kennis van Git-versiebeheersoftware, het maken van commandoketens en andere vaardigheden. Een Magento-ontwikkelaar moet een professional zijn in het upgraden van Magento 2-versies, aangezien Magento de nieuwste Magento 2.4.6-versie blijft uitbrengen om het CMS te verbeteren. Er zijn nog andere vaardigheden, zoals de ontwikkeling van Magento-extensies, het migreren van Magento 1 naar Magento 2 en meer, maar er zijn nog enkele andere zachte vaardigheden die nodig zijn om aan de top van de concurrentie te staan ​​in de Magento-niche, die je in dit bericht kunt lezen.

Top 10 kwaliteiten van Magento-ontwikkelaars

Technische kennis en creatief denken Magento-certificeringen Goede communicatie- en begripsvaardigheden Het bieden van goede ondersteuning en onderhoudsservice Goed tijdmanagement Kennis van programmeertalen Professionaliteit SEO-kennis CMS-ontwikkelingsvaardigheden Gepassioneerd

Top 10 Magento-ontwikkelaarsvaardigheden

Of je nu Magento-ontwikkelaars inhuurt of op zoek bent naar een baan als Magento-ontwikkelaar, om uit te blinken in jouw vakgebied moet je als Magento-ontwikkelaar over deze tien kwaliteiten beschikken. Enkele vaardigheden van Magento-ontwikkelaars zijn als volgt:

1. Technische kennis en creatief denken

Hij/zij moet kunnen begrijpen hoe een website werkt, wat er nodig is om deze goed te laten functioneren, en ook weten welke onderdelen verantwoordelijk zijn voor verschillende functies op de site. Hij of zij moet ook over goede communicatieve vaardigheden beschikken. Bij het werken met dit soort software is veel creativiteit nodig. De persoon die aan uw project gaat werken, moet creatief genoeg zijn om met nieuwe ideeën te komen die u kunnen helpen uw bedrijf te verbeteren.

2. Magento-certificeringen

De Magento-ontwikkelaars die u voor uw website-ontwikkeling wilt inhuren, moeten over een geldige certificering beschikken voor hun Magento-vaardigheden. Of, als u naar de baan solliciteert, moet u slagen voor het Magento 2-certificeringsexamen, dat is ontworpen om de vaardigheden en basiskennis te bevestigen die nodig zijn om Magento te gebruiken. Een Magento-ontwikkelaar kan deelnemen aan het Magento-gecertificeerde examen dat zijn of haar daadwerkelijke professionaliteit en vaardigheden weerspiegelt. Om dit examen te halen, heeft een ontwikkelaar zowel technische kennis als ervaring in het veld nodig. Ze moeten ook over innovatieve en creatieve vaardigheden beschikken die hen kunnen helpen de problemen op een gemakkelijke manier op te lossen. Een gecertificeerde Magento-ontwikkelaar moet zelfs meer weten dan coderen, goede ervaring hebben met ontwerpen en sneller websites kunnen bouwen. Sommige ontwikkelaars hebben zich vaak gespecialiseerd in specifieke categorieën, waardoor ze er vaardig in zouden worden. Als bedrijfseigenaar die een Magento-ontwikkelaar wil inhuren, kunt u gecertificeerde ontwikkelaars voorrang geven boven niet-gecertificeerde ontwikkelaars vanwege de kwaliteiten die zij beheersen en de verantwoordelijkheid die zij kunnen nemen om een ​​veilige Magento-winkel te ontwikkelen.

3. Goede communicatie- en begripsvaardigheden

Voordat een ontwikkeling zelfs maar kan beginnen, moet een ervaren Magento-ontwikkelaar het vermogen hebben om zijn gedachten en meningen te communiceren over wat het beste is voor zijn klant of organisatie. Een Magento-ontwikkelaar moet over goede communicatie- en begripsvaardigheden beschikken, omdat het voor hen erg belangrijk is om de vereisten van de klant te begrijpen en ervoor te zorgen dat ze leveren wat er wordt verwacht.

4. Het bieden van goede ondersteuning en onderhoudsservice

Dit is voor de meeste bedrijven de beste manier om ervoor te zorgen dat zij een goed rendement op hun investering blijven ontvangen. Geen enkel bedrijf wil erachter komen dat ze hebben betaald voor iets dat niet werkt, en sommige bedrijven gaan failliet als ze geen ondersteuning voor hun website kunnen krijgen. Daarom moeten Magento-ontwikkelaars weten hoe ze aan de eisen van klanten kunnen voldoen en hun vragen op tijd kunnen oplossen.

5. Goed tijdmanagement

Zonder goed tijdmanagement kan het omgaan met een project als Magento-ontwikkelaar moeilijk en overweldigend zijn. Bent u een Magento-ontwikkelaar en wilt u er zeker van zijn dat uw tijd efficiënt wordt besteed, dan is het belangrijk om de volgende best practices te hanteren. Zoek eerst uit hoeveel tijd je hebt om aan een bepaald project te werken. Ten tweede: verdeel het project in beheersbare stukken. Ten derde: geef prioriteit aan uw taken, zodat ze in een optimale volgorde worden voltooid. Neem ten slotte af en toe een pauze, zodat je niet opbrandt en fouten gaat maken.

6. Kennis van programmeertalen

Magento-ontwikkelaars moeten in ieder geval voldoende kennis hebben van basisprogrammeertalen om de websites te ontwikkelen en de onderneming te runnen met het juiste gebruik van programmeertalen. Frontend-ontwikkelaars moeten bekend zijn met programmeertalen zoals CSS, HTML en JavaScript, terwijl backend-ontwikkelaars bekend moeten zijn met talen als Ruby, PHP, Java en Python. Met behulp van Javascript is het cruciaal om functionaliteiten op maat toe te voegen in de vorm van modules die eenvoudig in uw Magento winkel kunnen worden geïntegreerd. Naast Javascript is het essentieel om het CMS- en MVC-framework te kennen voor de Magento-ontwikkelaar. Bovendien zijn webontwikkeltalen en querytalen even belangrijk voor een Magento-ontwikkelaar.

7. Professionaliteit

Professionaliteit is een must-have aspect voor elke Magento-ontwikkelaar, ongeacht dienstverleners op welk gebied dan ook. Het gedrag van professionele en onprofessionele mensen verschilt nogal van elkaar. Het professionele gedrag van de ontwikkelaar helpt bij het creëren van een goede impact op zowel het bedrijf als uw klanten. Een ontwikkelaar met een professionele instelling kan een weerslag hebben op uw e-commerce website en zelfs op uw klantenbestand. Daarom is professionaliteit een van de belangrijkste kenmerken van een Magento-ontwikkelaar waar rekening mee moet worden gehouden bij het inhuren van een Magento-ontwikkelaar.

8. SEO-kennis

Magento-ontwikkelaars moeten over SEO-kennis en -vaardigheden beschikken om sites te ontwikkelen die zoekmachinevriendelijk zijn. Dergelijke Magento-sites kunnen hoog scoren in SERP’s en potentieel verkeer aantrekken. Een ontwikkelaar die bekwaam is in SEO voor Magento 2 is een extra voordeel en hoeft niet afhankelijk te zijn van een marketing- of SEO-team. Als u aan de wervingskant werkt, zal een door Magento ontwikkelde expert met SEO-technieken producten leveren die u mogelijk in zoekmachines kunt rangschikken of de last van uw SEO-managers verminderen!

9. CMS-ontwikkelingsvaardigheden

De CMS-technologie heeft de webwereld stormenderhand veroverd. Alle grote merken zoals Google, Facebook, eBay en Amazon gebruiken CMS in hun webinfrastructuur. Dit komt door de functies en schaalbaarheid die CMS biedt. Een Magento-ontwikkelaar moet dus goede kennis hebben van zowel Magento als andere CMS-ontwikkelingen.

10. Gepassioneerd

Een Magento-ontwikkelaar moet gepassioneerd zijn over zijn werk. De inspanningen, tijd en geld die een gecertificeerde ontwikkelaar steekt om de Magento-certificering te behalen, laten zien hoe gepassioneerd hij/zij zou zijn. Het behalen van een certificaat laat zien en weerspiegelt dat u de beste kandidaat bent. Gecertificeerde Magento-ontwikkelaars zijn dus gepassioneerd, hardwerkend, toegewijd en hebben goede werkervaring.

Conclusie

Dit zijn dus de essentiële kwaliteiten waar je op moet letten bij een Magento-ontwikkelaar voordat hij aan het wervingsproces begint. Dit artikel geeft je dus zeker een duidelijk idee en strategieën die Magento-ontwikkelaars moeten volgen en zal je helpen bij het wervingsproces. Lees ook: Hoe kan ik een extensie indienen bij Magento Marketplace? Wat vindt u van deze vaardigheden van een Magento-ontwikkelaar? Laat me je mening weten in het gedeelte Opmerkingen hieronder. Deel het bericht ook met de Magento-gemeenschap via sociale media. Bedankt.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!