Twee nominaties PROUD NEXT voor Magento Award 2016

E-commercespecialist grote kanshebber in categorie Innovatie

NIJMEGEN – De jury heeft geoordeeld en de genomineerden van de Meet Magento Awards zijn bekend. Kanshebber in de belangrijke categorie Innovatie is e- commercespecialist PROUD NEXT met maar liefst twee nominaties. PROUD NEXT is onder meer verantwoordelijk voor de digitalisering van het bestelproces voor reserveonderdelen bij Douwe Egberts samen met PartCatalogGenerator.

?Hoe kunnen we het onze monteurs makkelijker maken?? Een vraag die Douwe Egberts in mei 2015 bij PROUD NEXT en PartCatalogGenerator neerlegde. Het antwoord van de e- commerce-specialist uit Nijmegen was: met de implementatie van een ?Exploded clickviews?. Het bestellen van reserveonderdelen was voor DE voorheen een tijdrovend proces, dat volledig handmatig gebeurde. Het e-commerce platform die PROUD NEXT ontwikkelde, maakt bestellen vele malen effici?nter en is wereldwijd beschikbaar voor alle distributeurs, op desktop en tablet. De basis hiervoor is een dealerportaal gebaseerd op Magento-e-commerce platformfunctionaliteit, die is gekoppeld aan de interactieve exploded views. Voorraden, klantprijzen: alles is terug te zien in het systeem en te bestellen vanuit de tekening door te klikken.

Twee nominaties voor innovatie
Van de drie nominaties in de categorie Magento Innovatie neemt PROUD NEXT er twee in. Samen met Mempay zijn zij ook verantwoordelijk voor een Magento Subscription commerce module die het mogelijk maakt online abonnementen te initi?ren en beheren. De vervolgbetalingen kunnen via diverse betaalmethoden worden voldaan, zoals Creditcard, PayPal of Automatische Incasso. PROUD NEXT heeft zich met beide cases weten te nomineren voor de Meet Magento Awards, een award die volledig in het teken staat van bijzondere toepassingen van het veelzijdige e-commerce platform. Robin van den Bosch, commercieel directeur van PROUD NEXT, is trots dat twee van zijn cases meedingen naar een award. ?We zijn echte ?Magento-freaks? bij PROUD NEXT. We benutten de mogelijkheden optimaal en houden de standaard hoog binnen ons bedrijf. Een mooiere bevestiging dat je op de goede weg zit, kun je niet krijgen.?

Meet Magento
Het jaarlijks terugkerende evenement Meet Magento vindt dit jaar plaats op 12 en 13 mei in de Jaarbeurs Utrecht. Het event staat ? hoe kan het ook anders ? volledig in het teken van het meest gebruikte e-commerce platform Magento. Innovatie is een richtingbepaler voor Magento. Tijdens de Meet Magento Awards zal hier dan ook extra veel aandacht voor zijn.

Iedereen kan online stemmen in ??n of meerdere categorie?n via deze link: http://bit.ly/magento-award

Twee nominaties PROUD NEXT voor Magento Award 2016

 

 

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!