RIFF is specialist binnen het ontwikkelen van Unity.

Wat is Unity

De Unity game engine staat bekend om de grote hoeveelheid aan platformen waar het naar kan publiceren. Of je nu voor mobiele apparaten, zoals Android en Apple iPhone, wilt publiceren, of naar Windows of Mac Book wilt publiceren, Unity kan het aan. Write once, publish to everything.

Unity3D, maar dan 2D

Of het nu om 2D of 3D gaat, met de Unity Game Engine realiseren wij uw vraag. Of het nu om een 2D platformer gaat of een 3D serious game, RIFF staat voor u klaar om het te realiseren.

Magento beperkt zich tot enkele eenvoudige handelingen per product waardoor je aanzienlijk minder werk hebt met het beheren en toevoegen van je assortiment. Magento blinkt uit in zijn eenvoud terwijl dit niet ten koste gaat van de mogelijkheden!

Flexibiliteit

De Unity3D ontwikkel tools hebben een ruim aanbod aan modules voor verschillende platformen, wat de ontwikkelingstijd drastisch kan verlagen. Ook wij ontwikkelen dergelijke modules, om zo middels bouwblokken de bodem van uw game klaar te zetten.

Unity3D en multiplayer

Middels geavanceerde netwerk technieken realiseren wij de perfecte multiplayer situatie voor u in de Unity3D Game Engine. Of het nu een serious game betreft waar realtime samengewerkt moet worden om zo te trainen voor bepaalde situaties of een 3D game waar men tegen elkaar kan spelen, RIFF heeft er ervaring mee.

Unity3D op het web!

Projecten gerealiseerd met de Unity3D Game Engine zijn flexibeler dan welke engine dan ook. Naast alle verschillende platformen waar Unity3D naar kan publiceren, kan het ook naar Flash publiceren. Hierdoor wordt een game bereikbaar in huiskamers zonder een specifiek installatie proces te doorlopen! Meer technieken nodig dan Flash kan bieden? De Unity3D web player biedt dan een tweede mogelijkheid. Uw gebruiker installeert een klein bestand (als dit al niet geinstalleerd is) dan kan de volledig kracht van Unity3D in een webbrowser gebruikt worden!