Uurtarief voor Magento-ontwikkelaars ⚡️ Kosten voor het inhuren van een Magento-ontwikkelaarUurtarief voor Magento-ontwikkelaars: hoeveel kost het om een ​​Magento-ontwikkelaar in te huren? Iedereen die ooit de kosten van een e-commerce website heeft berekend, weet dat het uurtarief van een webontwikkelaar een redelijk deel van het budget uitmaakt. En als u uw winkel ontwikkelt op zo'n duur maar krachtig platform als Magento (ook wel Adobe Commerce genoemd), kunnen verschillende prijskaartjes van invloed zijn op de uiteindelijke ontwikkelingskosten van het project. Eerlijk gezegd zijn de tarieven voor Magento-ontwikkelaars afhankelijk van hun expertise, locatie en het door u gekozen betrokkenheidsmodel. Mogelijk vindt u een freelancer in India die €15/uur vraagt, of werkt u samen met een in de VS gevestigde ontwikkelaar voor €200+/uur. Als gecertificeerd Magento-ontwikkelingsbureau weten we hoe verwarrend het moet zijn om nauwkeurige prijzen te vinden, dus zijn we hier om enkele insidertips te delen over de tarieven van Magento-ontwikkelaars, niet alleen bij ons bedrijf, maar ook over de hele wereld. Wat bepaalt de kosten van een freelance Magento-ontwikkelaar, waar kun je ervaren engineers vinden en welke personeelsopties heb je als bedrijfseigenaar? Lees meer in dit artikel. Magento

Uitsplitsing van het uurtarief voor Magento-ontwikkelaars

Volgens Clutch kunnen de uurtarieven voor Magento-ontwikkelaars variëren van €50 tot €250 per uur, afhankelijk van hun ervaring, certificeringen en locatie. Wees dus niet verrast als een senior Magento-ontwikkelaar in de VS u minstens vijf keer meer in rekening brengt dan een professional met hetzelfde expertiseniveau in Oost-Europa. Bekijk de geschatte prijskaart: Magento Developer Uurtarief Per Regio En ExpertiseGemiddeld uurtarief voor Magento-ontwikkelaars per regio en expertise. Het salaris van een Magento-ontwikkelaar wordt voornamelijk beïnvloed door drie variabelen: het expertiseniveau van de ontwikkelaar, de geografie en de rol in een project. Laten we ze allemaal afzonderlijk bekijken.

Per projectrol

Het vinden van een engineer is als het vinden van de juiste sleutel tot het sleutelgat: misschien heb je wat meer beperkte Magento-specialisten nodig om aan je specifieke projectbehoeften te voldoen of een oplossing te bedenken voor een ingewikkelde taak. Blijkbaar kan de vergoeding voor hun diensten variëren, afhankelijk van hun rol in uw project. Hier zijn de mogelijke opties die u op de markt kunt tegenkomen: Front-end Magento-ontwikkelaars hebben te maken met een ‘oppervlak’ van uw website waarmee een gebruiker communiceert. Ze bouwen Magento-thema's en sjablonen, beslissen waar de knop Afrekenen en/of 'Toevoegen aan winkelwagen' wordt geplaatst en maken een website over het algemeen toegankelijk, intuïtief en visueel aantrekkelijk. Het uurtarief voor front-end ontwikkelaars voor Magento kan variëren van $ 25 tot $ 85 per uur. Back-end Magento-ontwikkelaars werken aan de serverzijde van de website. Zij regelen achter de schermen alle functionaliteiten: code schrijven, updates en wijzigingen doorvoeren, uitbreidingen integreren en modules op maat maken. Het uurtarief voor de backend developer voor Magento varieert van €35 tot €100 per uur. Full-stack Magento developer houdt zich bezig met zowel de front-end als de back-end. Het freelance uurtarief voor een full-stack ontwikkelaar kan tussen de €40 en €150 per uur liggen. Magento Solution Architect brengt uw e-commerce-architectuur en de logica onder de motorkap van uw website in kaart. Net als een architect in een bouwproject plannen en creëren ze schaalbare, flexibele en goed gedocumenteerde technische oplossingen en ontwerpen voor Magento-sites. De uurtarieven voor freelance architecten kunnen variëren van $ 80 tot $ 300. Elke ontwikkelaar moet op de hoogte zijn van de nieuwste Magento-technologieën en updates. Hun kennis en expertise kunnen worden bewezen met eerdere projecten en jarenlange ervaring. Magento geeft ook certificeringen uit die waarde toevoegen aan het portfolio van de ontwikkelaar; maar daarover meer verderop in het artikel.

Op locatie

Talent.com meldt dat het gemiddelde salaris voor Magento-ontwikkelaars in de VS $117.000 per jaar of $60 per uur bedraagt. Met meer certificaten en jarenlange ervaring klimt een ontwikkelaar op de carrièreladder en kan hij €150-200/uur vragen als senior consultant en zelfs €300-500/uur als architect. Maar waarom zou u de Amerikaanse tarieven betalen als u naar het buitenland kunt? Verrassend genoeg bepaalt de locatie ook de kosten voor Magento-ontwikkelaars. Blijkbaar zijn de kosten voor e-commercewebsites in de VS veel hoger. Noord-Amerikaanse Magento-specialisten rekenen het hoogste tarief van €100-275 per uur. West-Europese ontwikkelaars volgen met een koers van $40-125, en Oost-Europese ontwikkelaars met een koers van $20-50. De goedkoopste Magento freelancers zijn te vinden in Zuidoost-Azië voor €15-20 per uur. Hier is een meer specifiek overzicht van de kosten van een Magento-ontwikkelaar per land. In de VS en Canada begint het uurtarief voor Magento-ontwikkelaars bij $100 en kan oplopen tot $275. De uurtarieven voor Magento programmeurs in Groot-Brittannië en Duitsland variëren respectievelijk van £40 tot £50 en $50 tot $100. In Oekraïne, Polen, Roemenië en andere delen van Oost-Europa bedraagt ​​het gemiddelde Magento-ontwikkelaarstarief per uur €35-€60. LandUurtarief voor Magento-ontwikkelaars Australië$150-275De VS, Canada$100-275Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Estland, Nederland, België$50-100Mexico, Brazilië, Colombia, Peru, Chili, Argentinië$30-55Oekraïne, Polen, Roemenië, Wit-Rusland, Slowakije , Bulgarije$35-60Marokko, Kenia, Nigeria, Egypte, Zuid-Afrika$20-40India, China, de Filippijnen, Pakistan, Nepal, Bangladesh, Vietnam, Indonesië, Maleisië, de Filippijnen$15-40 Insidertip: hoewel het waar is dat je krijgt wat je krijgt betaal voor, laat u niet misleiden door de lage kosten van Magento-ontwikkelaars in Oost-Europa. De kosten voor het inhuren van ontwikkelaars in Oekraïne, Polen of Hongarije zijn lager vanwege lagere vennootschapsbelastingen en lagere kosten van levensonderhoud. Toch staan ​​deze landen bekend om een ​​grote pool van techspecialisten en vooral van Magento-toptalenten.

Op expertiseniveau / certificeringen

Adobe-certificeringen zijn een enorme aanwinst voor Magento-ontwikkelaars en draaien om praktijkscenario's die zich tijdens het project kunnen voordoen. Bedrijven kunnen ze gebruiken om snel de ervaring van een ingenieur te beoordelen en deze aan specifieke functies toe te wijzen. Adobe-certificeringen kunnen behoorlijk duur worden en zijn slechts twee jaar geldig. Verwacht dus hogere prijzen voor Magento-experts in vergelijking met hun niet-gecertificeerde tegenhanger. Sinds Adobe zijn certificeringsprogramma in augustus 2020 heeft bijgewerkt, zijn er mogelijk drie certificeringsniveaus die allemaal de Magento-ontwikkelaarsprijs per uur bepalen: Adobe Certified Professional – $25 tot $65 per uur Adobe Certified Expert – $35 tot $75 per uur Adobe Certified Master – $ 60+ per uur. Adobe Certificeringen Op Basis Van Het Expertiseniveau Van De Ontwikkelaars Let bij het inhuren van een Magento-ontwikkelaar op de certificeringsbadges. Ze staan ​​voorop, ongeacht of u samenwerkt met een freelancer of uw werk uitbesteedt aan een gerenommeerd Magento-ontwikkelbureau.

Magento Developer Staffing-opties: intern versus bureau versus freelance

Er zijn drie personeelsopties waaruit u kunt kiezen om een ​​Magento-ontwikkelaar in te huren: intern versus bureau versus freelance. Laten we de voor- en nadelen van elke ontwikkelingsoplossing bekijken, zodat u de juiste beslissing kunt nemen!

Intern team

Binnen uw bedrijf werkt een intern team van Magento-ontwikkelaars. Een bedrijfseigenaar heeft een ontwikkelaar in dienst om zijn verantwoordelijkheden op locatie te vervullen en voortdurend de technische kant van uw project te controleren. Meestal huurt een bedrijf een intern Magento-ontwikkelingsteam in als ze een lopend project hebben dat dagelijkse ondersteuning en ontwikkeling nodig heeft. Hier zijn de voor- en nadelen van het kiezen van deze optie. Pluspunten U wordt omringd door betrouwbare mensen met een hoge mate van betrokkenheid die de cultuur en bedrijfsdoelstellingen van uw bedrijf begrijpen. Met een in-house ontwikkelingsteam op uw kantoor wordt de voortgang van het gehele project veel sneller. U kunt de taken toewijzen en problemen snel oplossen, ontwikkelaars persoonlijk vragen om functies aan te passen of het ontwerp te wijzigen, en over het algemeen kunt u prioriteiten en deadlines veel sneller beheren. Het interne team is meer toegewijd dan andere inkoopopties. U kunt er zeker van zijn dat u professionals aan uw zijde heeft die zich niet laten afleiden door andere projecten en/of opdrachtgevers. Nadelen Het inhuren van gecertificeerde Magento-ontwikkelaars in uw team kan een uitdaging zijn. De meeste experts werken bij grote ontwikkelingsbureaus. Het is ook moeilijk om het niveau van de vaardigheden van een ontwikkelaar te beoordelen zonder over de nodige technische kennis te beschikken. Het hebben van een in-house team kost ook een aardige cent. Het maakt niet uit of uw team aan een ontwerp op maat werkt of kleine wijzigingen aanbrengt om de winkelprestaties te optimaliseren, u moet hen hetzelfde salaris betalen. Om nog maar te zwijgen van de ziektekosten, vakantiedagen, ziektekostenverzekering en opfriscursuskosten.

Bureau

Agentschappen kunnen uw offshoring- of nearshoringoptie zijn. Magento-ontwikkelingsbureaus brengen meestal echte professionals uit het veld samen en zijn krachtige denktanks voor specifieke projecten. Ze hebben ruime ervaring met het werken met uiteenlopende klanten in verschillende sectoren en zullen uw project van begin tot eind beheren. Verkopers huren vaak per project een Magento-ontwikkelingsbureau in. Ze passen perfect als u meer dan één taak heeft (die door een freelancer kan worden uitgevoerd) en minder dan een visionair langetermijnproject dat voortdurende ondersteuning vereist (waarvoor u een intern team nodig heeft). Laten we eens kijken naar de specifieke voor- en nadelen van het werven van een bureau: Voordelen Magento ontwikkelbedrijven zijn op de hoogte van alle tools en nieuwste technologieën op de markt. Ze kunnen die kennis in de praktijk toepassen en een superieure gebruikerservaring bieden en de ontwikkelingskosten verlagen. Programmeurs die bij het ontwikkelingsbureau werken, zijn Magento-gecertificeerd en beschikken over gedegen expertise om elk soort probleem op te lossen. Als u niet zeker bent van de reikwijdte van uw project, kunt u de diensten van het ontwikkelingsbedrijf gebruiken voor de eerste werkzaamheden en na enige tijd beslissen of u de samenwerking al dan niet voortzet. Betrouwbare ontwikkelingsbureaus hebben altijd een e-commerce projectmanager die de planning, uitvoering en bewaakt de projectoplevering (houd er rekening mee: Elogic stelt gratis een projectmanager ter beschikking aan de klanten). Agentschappen bieden vaak technische ondersteuning en onderhoud, zelfs nadat de ontwikkelingsfasen zijn voltooid. Nadelen Er bestaat een risico op overlappende rollen, taken en verantwoordelijkheden, wat kan resulteren in tijdverlies en budgetoverschrijdingen voor het project. Meestal bieden veel bureaus 24/7 hulp. Omdat het team echter niet ter plaatse werkt, kan de reactie op optredende technische problemen langer duren. Je bent niet de enige klant van een bureau, dus verwacht minder aandacht en toewijding aan je merk. Bureaus zullen uw document met e-commercevereisten nauwlettend volgen, maar ze zullen minder toegewijd zijn aan uw zakelijke doelstellingen op de lange termijn.

Freelancers

Een freelancer is een zelfstandige programmeur die ontwikkelingsdiensten levert en per project een inkomen verdient. In tegenstelling tot bureaus ondernemen freelancers kleinere projecten met minder resultaten en hebben ze vaak supervisie of begeleiding van een handelaar nodig. Freelancers zijn een flexibele personeelsoptie die uitstekend werkt aan zeer gespecialiseerde maar afzonderlijke taken. Hier zijn enkele voor- en nadelen van het inhuren van een freelance Magento 2-ontwikkelaar. Voordelen De meeste freelancers zullen waarschijnlijk minder kosten in rekening brengen dan een outsourcingbureau, omdat ze niet de overheadkosten hebben die outsourcingbedrijven hebben. Voor bepaalde taken en functies kun je voor een korte tijd freelancers inhuren. U kunt freelance ontwikkelaars in verschillende delen van de wereld inhuren en profiteren van de voordelen van wisselkoersschommelingen die uw totale budget voor het project kunnen verlagen. Nadelen Freelancers zijn waarschijnlijk niet beschikbaar wanneer u ze nodig heeft, omdat ze het druk kunnen hebben met andere projecten van andere bedrijven. Communicatievertragingen komen in elke fase van het project vaak voor. Freelancers zijn mogelijk niet zo betrokken als uw interne team of ontwikkelingsbureau, omdat één taak niet alleen hun prioriteit is. Freelancers kunnen ook opzettelijk of onopzettelijk gevoelige informatie verkeerd gebruiken of lekken naar de betrokken partijen. Sommige freelancers zijn niet geloofwaardig en beloven soms meer dan ze aankunnen. Juist om die reden moet je vermijden om met programmeurs te werken die geen goede ranking hebben.

Hoe u ervaren Magento-ontwikkelaars kunt vinden

Als je Magento-ontwikkelaars wilt inhuren, begin dan bij bekende online talentplatforms zoals Clutch, Toptal, Upwork en Magento-partners. Laten we in detail over elk platform praten.

Koppeling

Clutch biedt een lijst met meer dan 200.000 bureaus in meer dan 500 categorieën. Met Clutch kunt u eenvoudig topservices in verschillende sectoren verkennen om de juiste oplossing voor uw bedrijf te vinden. Het platform bevat geverifieerde beoordelingen, datagestuurde inhoud (trends en inzichten in de sector) en een leidersmatrix die laat zien hoe bedrijven het doen in een bepaalde markt. Wij raden u aan rekening te houden met het aantal projecten dat deze specialist met succes heeft afgerond en de feedback van klanten. Uurtarief voor Magento-ontwikkelaars op Clutch: van $ 50/uur tot $ 150/uur, afhankelijk van de locatie van het bedrijf.

Toptaal

Toptal is een groot en snelgroeiend netwerk dat getalenteerde freelancers biedt om elke technologiestapel uit te voeren en in uw bedrijf te integreren. Een intern team van experts beoordeelt uw verzoek en koppelt uw bedrijf aan talent met ervaring die relevant is voor de rol die u nodig heeft. U heeft de mogelijkheid om een ​​proefperiode te krijgen om te beslissen of freelance programmeurs aan uw zakelijke vereisten voldoen. Toptal heeft samengewerkt met bedrijven in Japan, Zwitserland, Canada, de Verenigde Staten, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en meer. Gemiddeld uurtarief voor freelance ontwikkelaars op Toptal: $60/uur – $210/uur, gebaseerd op het expertiseniveau van een freelancer.

Opwerk

Met Upwork kunt u de verschillende manieren verkennen om in contact te komen met de best beoordeelde externe programmeurs en bureaus. Het team van experts van Upwork genereert met behulp van AI-matchingtechnologie een shortlist van gekwalificeerde professionals op verschillende gebieden uit een enorme talentendatabase over de hele wereld. Vervolgens krijgt u een shortlist met kandidaten die goed bij uw bedrijf passen. U kunt de profielen, projectportfolio's en beoordelingen analyseren, zodat u de perfecte match voor uw project kunt vinden. Gemiddeld uurtarief voor freelance ontwikkelaars op Upwork: $35/uur – $90/uur, gebaseerd op de locatie en het expertiseniveau van een freelancer.

Magento gecertificeerde partners

We raden u ook aan om officiële Magento-partners op de Magento-website te raadplegen. Magento biedt een lijst met vertrouwde adviesbureaus die verkopers helpen superieure klantervaringen te bieden op het Magento-platform. Magento Solution Partners zijn getrainde, gecertificeerde en vertrouwde bedrijven met een sterke kennis van het Magento-platform. Ze bouwen toonaangevende B2C- en B2B-projecten voor wereldwijde merken, MKB-bedrijven en ondernemingen.

Conclusie

Er is een zee aan opties bij het inhuren van Magento-ontwikkelaars en er is veel variatie in hun prijzen. De kosten voor Magento-ontwikkelaars in de VS lijken misschien torenhoog, terwijl het freelance-uurtarief voor ontwikkelaars een verleidelijke maar risicovolle optie kan zijn voor een gerenommeerd bedrijf. Als u budgetbewust bent, kan offshore of nearshore u een flinke cent besparen terwijl u dezelfde codekwaliteit levert. Elogic is een vertrouwde Magento-partner met meer dan 200 e-commerce-experts en tientallen succesvol afgeronde projecten wereldwijd. Gevestigd in Tallinn, Estland, streven wij naar de hoogste leveringsnormen voor een breed scala aan diensten – van ontwikkeling tot advies – en zullen wij uw projectvereisten ten volle vervullen. Huur onze gecertificeerde Magento ontwikkelaars in tegen een voordelig tarief Ontdek alle voordelen van samenwerken met een professioneel Magento ontwikkelbureau! Huur nu

Veelgestelde vragen over uurtarieven voor Magento-ontwikkelaars

Hoeveel kost een Magento-ontwikkelaar?

De tarieven voor Magento-ontwikkelaars variëren van €50 tot €250 per uur, afhankelijk van hun ervaring, locatie en functie. Offshore Magento-ontwikkelaars kosten het goedkoopste ($15 tot $35/u); terwijl de prijs voor nearshore- en onshore-ingenieurs hoger is (respectievelijk ($35-$80/u en $70-$150/u). Senior Magento-consultants kunnen tot €200/u in rekening brengen, en oplossingsarchitecten – in de VS tot €300/u.

Wat is het salarisbereik voor een senior Magento-ontwikkelaar?

Het salaris van Magento-ontwikkelaars is afhankelijk van hun certificeringen en locatie. Hun gemiddelde jaarsalaris varieert van $117.000 tot $150.000 in de VS, van $83.000 tot $110.000 in West-Europa, en van $62.000 tot $104.000 in Oost-Europa.

Veelgestelde vragen over uurtarieven voor Magento-ontwikkelaars

Hoeveel kost een Magento-ontwikkelaar?

De tarieven voor Magento-ontwikkelaars variëren van €50 tot €250 per uur, afhankelijk van hun ervaring, locatie en functie. Offshore Magento-ontwikkelaars kosten het goedkoopste ($15 tot $35/u); terwijl de prijs voor nearshore- en onshore-ingenieurs hoger is (respectievelijk ($35-$80/u en $70-$150/u). Senior Magento-consultants kunnen tot €200/u in rekening brengen, en oplossingsarchitecten – in de VS tot €300/u.

Wat is het salarisbereik voor een senior Magento-ontwikkelaar?

Het salaris van Magento-ontwikkelaars is afhankelijk van hun certificeringen en locatie. Hun gemiddelde jaarsalaris varieert van $117.000 tot $150.000 in de VS, van $83.000 tot $110.000 in West-Europa, en van $62.000 tot $104.000 in Oost-Europa.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!