Veelgestelde vragen over coderen | Commerce PHP-extensiesDeze pagina is een compilatie van veelgestelde codeervragen door de Magento Open Source Community.

Wat moet ik weten om met het raamwerk te kunnen werken?

SOLID-principes – De essentiële principes die nodig zijn om onderhoudbare en uitbreidbare code te creëren. PHP – Dit is de programmeertaal die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van applicatiecode. HTML, CSS en JavaScript – Talen die worden gebruikt voor frontend-ontwikkeling. Overzicht basisprincipes van architectuur – Ontwikkelaars moeten bekend zijn met de architectonische concepten, zoals het Model-View-Controller-patroon en het Command Query Responsibility Segregation-principe. Afhankelijkheidsinjectie – Een belangrijk ontwerppatroon dat wordt gebruikt om afhankelijkheden tussen klassen en modules af te handelen.

Hoe kan mijn extensie onderscheid maken tussen Magento Open Source en Adobe Commerce?

De juiste editie kan worden verkregen via \Magento\Framework\App\ProductMetadataInterface::getEdition.In Magento Open Source is die interface gekoppeld aan de concrete implementatie Magento\Framework\AppInterface\ProductMetadata. In Adobe Commerce zal de Commerce-module die toewijzing echter overschrijven en zal de interface worden geïmplementeerd door \Magento\Enterprise\Model\ProductMetadata. Als u alleen maar op de interface vertrouwt via afhankelijkheidsinjectie, krijgt u de juiste klasse, en het aanroepen van “getEdition” zal geef het juiste antwoord terug.

Hoe configureer ik mijn module zodat deze op een specifieke plek in de Admin verschijnt?

Gebruik het bestand /etc/adminhtml/menu.xml om te configureren vanaf waar op de beheerder uw extensie toegankelijk is.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!