Magento versies
VERSCHIL TUSSEN MAGENTO COMMERCE EN MAGENTO OPEN SOURCE

PROUD NEXT IS SPECIALIST IN HET ONTWIKKELEN VAN EEN MAGENTO WEBWINKEL. U WILT UW PRODUCTEN AANBIEDEN OP HET INTERNET MAAR GEEN EXTRA WERK? DE MAGENTO WEBWINKEL VAN PROUD NEXT BIEDT UITKOMST, INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

MAGENTO BEPERKT ZICH TOT ENKELE EENVOUDIGE HANDELINGEN PER PRODUCT WAARDOOR U AANZIENLIJK MINDER WERK HEBT MET HET BEHEREN VAN UW ASSORTIMENT. MAGENTO BLINKT UIT IN EENVOUD TERWIJL DIT NIET TEN KOSTE GAAT VAN DE MOGELIJKHEDEN!

Best Beginner Road Bikes Gear Patrol Full Lead

MAGENTO COMMERCE

Magento commerce Edition is de high performance, schaalbare e-commerce oplossing voor het snel groeiende en grote bedrijven. Het heeft de enterprise-class functies en de flexibiliteit die u nodig hebt om een e-commerce oplossing op maat van uw unieke behoeften te creëren. En het helpt je meer verkeer naar uw winkel, om te zetten browsers in kopers, en het vergroten van de online omzet. Zie hoe Magento Enterprise Edition kunt u de volledige controle over uw online kanaal te nemen.

MAGENTO COMMUNITY

Magento Community Edition is de perfecte oplossing als je een ontwikkelaar of tech–savvy handelaar die wil de flexibiliteit van het Magento eCommerce platform te verkennen. U kunt wijzigen–en zelfs bijdragen aan–de core code en gaan met onze enthousiaste community voor ondersteuning en begeleiding.

Quinny Magento 2 1024x1024

VOORDELEN VAN MAGENTO

Magento heeft vele voordelen ten opzichte van andere e-commerce platform software. Het is daarom ook niet raar dat veel bedrijven in de e-commmerce kiezen voor deze software.

OPEN-SOURCE

Magento is open-source software, wat inhoudt dat de broncode van Magento voor iedereen beschikbaar is. Magento is gratis en er zijn veel goede extensies te vinden. Een enorme achterban zorgt voor een continue stroom van nieuwe ontwikkelingen en support.

PROUD NEXT, DE MAGENTO SPECIALIST

Onze specialisten gaan met u in gesprek zodat we een duidelijk en helder beeld krijgen van uw onderneming. U krijgt een overzicht van de mogelijkheden binnen Magento. Tijdens dit gesprek is er voldoende ruimte om uw wensen kenbaar te maken. Wij zullen meedenken naar een passende oplossing of naar een alternatief mocht uw wens niet haalbaar zijn. Heeft u interesse in een oriënterend gesprek of wilt u meer informatie krijgen over de mogelijkheden van Magento, laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Prominent Magento 2 Case 1024x786
badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!