Walmart-integratieWalmart is een bloeiende online marktplaats met meer dan 35 miljoen SKU's en 7.000 marktplaatsverkopers. Verkopers van Walmart Marketplace kunnen het volgende verwachten: hoge bekendheid, autoriteit en geloofwaardigheid, alleen betalen als u iets verkoopt, geen kosten voor merktoegang, moeiteloze transacties, flexibel retourbeleid, klantenondersteuning, operationele veiligheid en analysetools. Met 80 miljoen unieke bezoekers per maand is Walmart.com de op één na grootste online marktplaats van de VS en een broeinest van mogelijkheden voor verkopers. Het verkopervriendelijke beleid en de toegewijde kennisbank maken het tot een ideale inkomstenbron voor online verkopers. De onberispelijke API-integratie door de officiële Walmart Channel Partner helpt Magento® 2-winkels met Walmart te integreren door synchronisatie van producten, bestellingen en terugbetalingen tot stand te brengen met behulp van de Walmart API. Na installatie van de extensie kunnen verkopers eenvoudig Walmart-bestellingen in hun Magento®-winkels beheren zonder significante wijzigingen aan te brengen in de operationele functionaliteiten. Verkopers kunnen dus de vertrouwde ervaring van het beheren van hun winkels behouden. Belangrijke kenmerken van de extensie zijn onder meer de synchronisatie van bestellingen, producten, hun informatie en inventaris, het initiëren van retouren en terugbetalingen. Let op: Deze extensie van CedCommerce heeft een Single Account-licentie en de prijs is gebaseerd op maandelijkse betaling.

Bedrijfswaarde:

Walmart is een van de grootste namen en bekende merken op de e-commercemarkt. De aanwezigheid van meer dan 1 miljoen verkopers die op het platform verkopen, maakt Walmart veelbelovend voor nieuwkomers. Er zijn veel voordelen verbonden aan het verkopen van uw producten op deze marktplaats. Het helpt u niet alleen meer aandacht van klanten te trekken, maar helpt u ook uw merkwaarde op te bouwen en de merkautoriteit te vergroten. Daarnaast is Walmart een relatief goedkoop platform voor verkopers. De Walmart Integration-extensie voor Magento 2 is een vereenvoudigde oplossing ontwikkeld door CedCommerce. Deze API-connector integreert de Walmart-winkel van verkopers met hun Magento-paneel. Ze kunnen dus eenvoudig alle marktplaatsactiviteiten vanaf één plek beheren en monitoren. Het helpt ook de werkdruk te verminderen door repetitieve handmatige taken om te zetten in geautomatiseerde taken.

Account en prijzen:

Om uw winkel met Walmart te integreren, heeft u een goedgekeurd Walmart-verkoperspaneel nodig. Om u te registreren voor het verkoperspanel, kunt u hier terecht. Verder zou onze Walmart-integratie u helpen uw producten onder de aandacht van een groot Walmart-publiek te brengen. Er zijn geen installatie-, maandelijkse of verborgen kosten op Walmart. Maar het brengt verkopers alleen een verwijzingsvergoeding in rekening, variërend van 6% tot 15% van de verkoopprijs van uw product, afhankelijk van de categorie. U betaalt slechts een percentage van de verkoopprijs van elk product. Dat is het. Raadpleeg voor meer informatie deze gids over Alles over verkopen op Walmart.

Functies:

Bulkproduct uploaden: met deze functie kunt u in één keer bulkproducten uploaden naar de Walmart-marktplaats vanuit uw Magento®-winkel. Voorraadsynchronisatie: Of de verkoop nu vanuit uw winkel of vanuit Walmart plaatsvindt, de productinventaris weerspiegelt de bijgewerkte totale beschikbare voorraad. Realtime synchronisatie: er is een realtime synchronisatie van gegevens, prijzen en bestellingen tussen de Magento®-winkel en de Walmart-marktplaats. Verzendherinnering: Met de geautomatiseerde verzend- en orderannuleringsfunctie hoeft u bestellingen die u op Walmart heeft ontvangen niet langer handmatig te verzenden. Producten buiten gebruik stellen en opnieuw publiceren: Met deze functie kan de verkoper producten intrekken en opnieuw publiceren op de Walmart-marktplaats. Orderautomatisering: nieuwe bestellingen die op Walmart worden ontvangen, worden automatisch bevestigd en geïmporteerd in het Magento 2-paneel van verkopers voor eenvoudig orderbeheer. Profielgebaseerde productupload: Deze functie helpt u bij het uploaden en beheren van uw producten op basis van het profiel. Meldingen over nieuwe bestellingen: telkens wanneer een nieuwe bestelling wordt opgehaald van Walmart.com, ontvangt de beheerder een melding. Op configuratie gebaseerde prijzen: de prijs van de producten stijgt of daalt op basis van de configuratie-instellingen.

Waarom de Walmart-integratie voor Magento 2 van CedCommerce?

Volledige hulp aan de verkopers bij het onboarden van Marketplace kort nadat de extensie is gekocht. Een toegewijde accountmanager maakt de verkoper vertrouwd met alle operaties en processen van de markt. De experts helpen bij het begrijpen van het beleid en de richtlijnen van de markt voor een efficiënt verkoopproces. Kortom, CedCommerce biedt 24 uur per dag service om de bedrijven van verkopers te helpen een hoger niveau te bereiken.

CedCommerce – In één oogopslag

10+ jaar ervaring in de e-commerce- en Magento-ontwikkelingsindustrie. Native leverancier van e-commerceoplossingen voor meer dan 60 marktplaatsen. Meer dan 15.000 tevreden klanten op 6 continenten. Gedreven door een team van zeer ervaren teams voor e-commerce ontwikkeling en maatwerk. Drie keer de winnaars van Magento Innovation Lab Awards. Vijf keer op rij winnaar van Deloitte Snelst groeiende bedrijf. Top Magento-bijdragers met 3 van onze ontwikkelaars in de top 15 Magento-bijdragers 2019. Oplossingsaanbieders voor zowel Magento Community als Magento Commerce. Compatibele en betaalbare oplossingen voor verkopers op klein, middelgroot en ondernemingsniveau Meer dan 5000 uitgebrachte extensies Officiële partners met vertrouwde merken zoals Facebook, Google Shopping, Hubspot, Walmart, enz. Partners met topleverings- en uitvoeringsdiensten zoals Delhivery, Shipstation, 71lbs , enz.

Demo:

Om de volledige functionaliteit van de extensie te doornemen, doorloopt u de volgende DEMO. Inloggegevens: admin123/admin@123

Steun:

24×7 ondersteuning is altijd met slechts één klik beschikbaar. Instant Chat Skype Chat Mail ons op support@cedcommerce.com Gratis nummer: 888-882-0953 (VOOR DE VS)

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!