Wat gebeurde er na de overname van Magento?


Adobe Commerce Cloud is een krachtige e-commerceoplossing gebouwd op het Magento-platform. Het voldoet aan alle behoeften van retailers, zoals voorraadbeheer, inkooporderaanvragen, leveranciersbeheer, enz. Om het volledige potentieel van Adobe Commerce te benutten, zou u enkele integraties zoals Magento POS en Magento ERP moeten overwegen.

1. Magento POS

Hier is een handleiding van Adobe over het kiezen van een kassasysteem:

Ken uw zakelijke vraag: De meeste kassasystemen kunnen u helpen bij het beheren van voorraad en verkoop.
Definieer het kassasysteemtype: De door u gekozen branche helpt u ook bij het bepalen van het type kassasoftware.
Bepaal uw POS-budget: Elk kassasysteem heeft een andere prijs, afhankelijk van zijn functies. Daarom moet u definiëren hoeveel u voor uw kassasysteem kunt betalen en het meest geschikte kiezen.
Ken de verwachtingen van de klantenservice: U moet de reactie van uw klant voorspellen als het systeem faalt. Vinden ze het goed als ze een paar dagen moeten wachten op een reactie via telefoon of e-mail? Als u die vraag beantwoordt, kunt u uw keuze bepalen. Als u op zoek bent naar een kassasysteem voor uw Magento-bedrijf, biedt Magestore POS een effectieve beheeroptie voor het verkoopproces, voorraadbeheer en inkoopbeheer. Het verbetert de servicesnelheid, bespaart managementtijd, terwijl alle gegevens op één plek worden gecentraliseerd en u inzichten krijgt om betere beslissingen te nemen. Met het Magento-native kassasysteem kunt u de productvoorraad beheren, inclusief verkoophoeveelheden en verzendingen. U kunt uw voorraadstroom volgen en klanten via alle verkoopkanalen nauwkeurige voorraadbedragen verstrekken, waardoor het risico op overaankopen wordt verkleind en de voorraadkosten worden geminimaliseerd. Een andere functionaliteit die samengaat met ons kassasysteem is de Magento inkooporder. Het automatiseert het inkoopproces en helpt u de aankoopgegevens op één plek te monitoren voor een gemakkelijke en effectieve coördinatie.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!