Wat is Magento? Een korte introductie

Wat is Magento nu eigenlijk : Als u een eigen webwinkel wil starten, zijn er veel dingen waar u over na moet denken. Eenn van de eerste beslissingen die u moet maken bij het ontwikkelen van een eigen webwinkel, is bijvoorbeeld welk systeem u voor uw webwinkel gaat gebruiken. Zo heeft u de keuze om uw webwinkel geheel op maat te laten maken met een eigen systeem, maar kunt u ook voor een kant-en-klaar systeem kiezen voor uw webwinkel. Een van de systemen waar u uit kunt kiezen bij het ontwikkelen van uw eigen webwinkel, is Magento. Bent u benieuwd wat dit systeem precies is en of dit systeem geschikt is voor u? Lees dan in dit artikel meer over het populaire systeem Magento en bepaal aan de hand van de informatie in dit artikel of dit systeem iets voor u is.

Magento: een populair systeem voor e-commerce platforms
Magento is op dit moment een van de populairste systemen voor het ontwikkelen van e-commerce platforms. De reden dat dit systeem zo populair is, heeft te maken met het feit dat u met dit systeem een uitgebreide, professioneel ogende webwinkel kan maken die geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Daarnaast is het systeem erg gebruiksvriendelijk, waardoor zelfs leken op het gebied van websitebouw een volledige en professionele webwinkel kunnen maken met het systeem.

De functies van Magento
Magento biedt de mogelijkheid om een volledige webwinkel op te bouwen, maar heeft ook andere functies. Enkele belangrijke functies die u kunt gebruiken als u dit systeem gebruikt voor uw webwinkel, zijn de volgende:
Een uitgebreid administratiesysteem, dat u onder andere kunt gebruiken voor het beheren van de verkoop van uw Magento webwinkel.
Een systeem voor het beheren van uw marketingactiviteiten, zoals de activiteiten die u onderneemt in het kader van zoekmachinemarketing voor uw Magento webwinkel.
Aanvullende functies als tags, productvergelijkingen, reviews en een check-out systeem.

Magento kan dus niet alleen gebruikt worden om een webwinkel te bouwen, maar ook om een webwinkel van A tot Z op professionele wijze te runnen.

Een Magento webwinkel van PROUD NEXT
PROUD NEXT is al vele jaren gespecialiseerd in het opzetten van de beste Magento webwinkels . Wilt u ook gebruik maken van bovenstaande uitgebreide functies van Magento en wilt u direct starten met uw eigen webwinkel? Neem dan vrijblijvend contact op met PROUD NEXT en laat uw Magento webwinkel op professionele wijze door PROUD NEXT ontwikkelen in dit gebruiksvriendelijke systeem.

Artikel : Wat is Magento.

badges

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!