Werken bij Jaagers

Jaagers is onderdeel van de TWC Holding en een van de leukste e-Commerce bureaus van Nederland. Als e-Commerce specialist bieden we een totaalservice aan e-Commerce oplossingen binnen verschillende open-source pakketten.

Met een team van 28 specialisten werken we dagelijks voor mooie klanten in Nederland én daarbuiten. Volop kansen dus voor jou als online professional om het beste uit jezelf én je klanten te halen.

Waarom je wilt werken bij het leukste e-Commerce bureau van Nederland?
Wij geven je 5 redenen:

Meer weten over Jaagers en jouw carrièremogelijkheden? Bekijk dan hieronder meer over onze organisatie en vacatures en neem contact op voor meer info. We vertellen je graag meer

1: Een team met jonge en enthousiaste collega’s
2: Werken voor aansprekende klanten
3: Regelmatig borrels & gezellige uitjes
4: Elke week kennistijd om jezelf verder te ontwikkelen
5: Volop ruimte voor eigen ideeën

Maak kennis met de groep

Je voordelen

  • Loopbaan ontwikkeling
  • Reiskosten
  • Verlofregelingen
  • Kennis ontwikkeling

Heb je ambities voor de toekomst? Mooi, wij ook! We dagen je dan ook uit om jezelf te blijven ontwikkelen in je loopbaan en bieden hiervoor diverse kansen.

Bij Jaagers werken we met een functiehuis waardoor jij weet wat we van je verwachten, maar ook welke kansen er liggen om je verder te ontwikkelen. We vinden ambitie belangrijk en helpen jou graag om door te stromen naar een hoger level. Er liggen dan ook volop doorgroeimogelijkheden, als je ze maar pakt. Wist je dat de huidige manager e-commerce een paar jaar geleden begonnen is als specialist? We bedoelen maar!

Naast de interne doorgroeimogelijkheden bieden we jou de ruimte om trainingen en opleidingen te volgen. Zo bieden we jou de kans om je verder te verdiepen en uit te groeien tot dé specialist in jouw vakgebied. Daarnaast zijn sommige trainingen verplicht omdat ze onmisbaar zijn in de kwaliteit die wij onze klanten bieden.

Volop kansen dus om jouw ambities voor nu én de toekomst waar te maken.

Jij reist, Tribal betaalt de reiskosten. Tenminste, als het om woon-werkverkeer en klantbezoeken gaat natuurlijk.

Zo krijg je niet alleen maandelijks een vaste reiskostenvergoeding, maar compenseren we natuurlijk ook kosten voor werkbezoeken. Handig, want je gaat regelmatig bij klanten langs en kan ook gedetacheerd worden.

Naast de standaard reiskosten vergoeding bieden we dan ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze eigen poolauto, je eigen NS Business Card te krijgen en een Green Wheels mee te nemen als je op locatie werkt.

We werken hard, maar gaan ook net als jij graag op vakantie. Daarom bieden we een aantrekkelijke verlofregeling met volop mogelijkheden.

Mag het ietsje meer zijn? Wij vinden van wel. Daarom krijg je van ons 25 vakantiedagen. Dat zijn er dus 5 meer dan wettelijk verplicht. Een cadeautje namens ons zullen we maar zeggen. Daarnaast krijg je natuurlijk 8% vakantietoeslag over je brutoloon en ben je vrij op de wettelijke feestdagen.

Kennis is onmisbaar binnen de e-Commerce branche. Niet alleen voor ons bedrijf, maar ook voor jouw ontwikkeling. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om jouw kennis op peil te houden.

  • Tijd voor kennis: we willen dat kennis een vast onderdeel van jouw werkweek is. Daarom krijg je elke week tijd om jouw kennis te ontwikkelen. Artikelen lezen, interne of externe kennisevents bezoeken en kennis delen met collega’s. Wij geven je de tijd en ruimte;
  • Coaching: afhankelijk van je level wordt je gecoacht of begeleid je zelf andere specialisten door middel van 1-op-1 coaching. Maar op welk niveau je ook zit, wij coachen je om jou nog beter te maken;
  • Kennissessies: elke twee weken organiseren onze topspecialisten intern kennissessies die jij kunt bijwonen. De ideale manier om je verder te verdiepen in je eigen vakgebied of juist je kennis te verbreden met ontwikkelingen binnen andere disciplines.

Zo geven wij jou de kans om jezelf tot een betere specialist te ontwikkelen. Aan jou om deze te pakken.

Openstaande vacatures

Wij werken o.a. voor

Laat wat van je horen en:
Wees geweldig
Kom bij het leukste e-commerce team
Laat je inbreng horen
Upload je CV