WERKEN BIJ RIFF

Elke dag werken we achter de schermen aan het draaiende houden van 10-tallen webshops. Dat doen we met vele gelijkgestemden. Van hard werken zijn we niet vies bij RIFF. En dan kan het maar beter zo zijn dat je collega’s ook een beetje je vrienden zijn. Dat is wel onze bedrijfscultuur. Even een potje tafelvoetbal na de lunch, een biertje na werktijd.

Hoogtepunten

Je moet ook je hoogtepunten kunnen delen bij ons, dat vinden we belangrijk. Dus als Niels erover denkt een hond te kopen, Cagri twijfelt over de kleur van de badkamertegels voor zijn nieuwe huis of Jeroen overweegt te gaan body builden…. dan horen wij het als eerste. Met je collega’s breng je meer tijd door dan met je vrienden, dan kun je het maar beter een beetje leuk hebben met elkaar. We zijn dit bedrijf begonnen met vrienden en dat merk je; de front-ender en de back-ender praten hier zelfs gewoon met elkaar… 😉

De klant moet het ook leuk vinden bij RIFF

Bij ons zie je geen dichte deuren en ieder voor zich. Maar open, glazen ruimtes, waar je makkelijk bij elkaar binnenloopt. Dat geldt niet alleen voor ons, collega’s onder elkaar. Ook onze klanten moeten die vrijheid voelen. Als jij hier een paar dagen per week in house bij ons zit, wordt je immers ook een beetje onze collega. Daarom vinden het belangrijk dat ook de klant bij binnenkomst denkt: hier wil ik werken.

Wij werken o.a. voor

Ook een RIFFer worden?

Goed om dit te weten. Afhankelijk van je gewenste functie ben je op de hoogte van alle laatste inzichten op het gebied van development, e-commerce en/of online marketing. En wat je niet weet, leer je snel bij. Alles draait bij ons en dus ook bij jou om vakmanschap, doorlopend nieuwe dingen leren en in ontwikkeling blijven. Dus zoek je een werkgever die dit niet alleen herkent, maar je ook een werkomgeving biedt waarin jij als doorgewinterde ICT’er maximaal gedijt. Daar komen wij in beeld.

Over weinig afwisseling hoef je bij ons niet in te zitten. Je werkomgeving kan verschillen van dag tot dag. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen, maar RIFF heeft ook kantoren in Amsterdam, Zwolle en Den Bosch. En zo kan het zijn dat je de ene dag vanuit een van onze kantoren opereert, de andere dag werk je in house bij de klant aan een project. Ook de samenstelling van je team zorgt voor afwisseling. Als onderdeel van een Agile scrumteam werk je self suported binnen een multidisciplinair team aan gezamenlijke doelen met het klantteam. Soms werk je gewoon tussen je collega’s. Meedenken met de klant en de juiste oplossingen realiseren, dat is wat telkens weer centraal staat.

Een bak koffie, wat informatie of een voorstel aanvragen?

Neem dan snel contact op!Wat van onze creatieve oplossingen

 •  
  Crownstudent configurator
  Crownstudent behoort tot een van de grootste online aanbieders van studentmössa’s in het eigen land Zweden, maar ook in Denemarken en Noorwegen. De productiefaciliteit bevindt zich in Polen. Om de concurrentie af te troeven, moest er een goede configurator worden gebouwd, waarmee de klant zijn eigen product kan customizen. De configurator geeft Crownstudent een grote voorsprong. Er zijn veel configuratoren, maar wel met veel minder mogelijkheden. De expliciete vraag aan Jaagers was om, ondanks de vele opties van de configurator, toch te zorgen voor een goede mobiele weergave.
  Bekijk case
 • Dorel Juvenile Webshops
  Tot de Dorel Group behoren wereldwijd toonaangevende merken, zoals Maxi-Cosi, Bebe Confort, Babyvalue, Safety 1st en Quinny. Dorel loopt voorop in innovatieve, veilige kinderproducten. Wij zorgen ervoor dat die aantrekkelijk gepresenteerde en goed vindbare producten makkelijk online te bestellen zijn. Samen zijn alle individuele merken onder de vlag van Dorel Juvenile goed voor 8 aantal e-commerce platforms. Jaagers is de partij die er sinds mei 2015 voor zorgt dat al deze e-commerce platforms optimaal presteren
  Bekijk case
   
 •  
  Zandri brommeronderdelen e-commerce platform
  Onderdelen leveren voor scooters en brommers. Dat is wat Zandri doet. In de e-commerce platform kun je elk denkbaar onderdeel van elk scootermerk bestellen, wat het totale assortiment van Zandri op circa 200.000 producten brengt. Jaagers is sinds 2013 de vaste ontwikkelaar van Zandri. Recent werkten we aan de integratie van een ‘exploded view module’ met de bestaande e-commerce platform.
  Bekijk case
 • 12GO Biking
  12GO Biking zou je kunnen kennen, omdat het een van de grootste fietsenwinkels van Nederland is. Met een verkoopbereik tot België en Duitsland. Je zou de fietsgigant haast de ‘IKEA voor fietsen’ kunnen noemen.
  Bekijk case